|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
sad sam preslusao ..(zahvaljujuci azurnim korisnicima rapid share-a..
![]() Zvuk..ne znam... slusam tiho na kompjuterskim NS10 yamaha...ok je...nas YU standard. Nisam znao da je Santana gostovao sa gitarom na par stvari...he,he. Od kompozitorskih inspiracija - ima svega..samo da procesljam malo.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
gdje ima dima ima i vatre....međutim, ima par dobrih stvari, nemojte tako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
ali sta je sa AUTOTUNE-OM????
pa ni zvezde Lazarevic Produkcije nemaju tako evidentno ispeglan vokal!! Ta jedna ili dve koje je sam napisao mozda jos kao i mogu da prodju, i to mozda - za razliku od ostalih C F G - ali Yu Standard? Mislio sam da nikad necu ovo izreci, niti da to postoji ali to je yu sub-anti-standard |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
vidju ga al se slihta mladjanoj publici sa EXIT spotom... cak se i Negos licno dovatio nosenja kejsova
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Ja takodje spadam u fanove Pilota od vremena "Kao ptica na mom dlanu". Mislim da je nekako bilo du?e u svemu tome, ?to za ovaj album ne bih mogao reći. Dopadaju mi se 2. i 3. stvar (Santana i Guns'n'Roses fazon) a ove ostale mi ne liče na Kikija. Pored blago rečeno čudne produkcije, najvi?e mi smetaju stvari na engleskom jeziku koje zvuče bezveze (naročito zbog tipičnog domaćeg izgovora) i ne znam stvarno ?ta je htio postići sa tim pjesmama? Mo?da popularnostu svijetu?!? Ako to misli onda me je stvarno razočarao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Pojma nemam sta ste ocekivali od Kikija????I kada je pocinjao bio je isto sto i danas,pevacki cista nula,ostalo djene,djene cist komercijalni bend za ono vreme a tad je bilo ujedaca ali pravih.Ali coveku treba skinuti kapu na konto svega ostalog....uspeo je sto mnogi nisu i za zivota nece,nazalost.....pozzz sorry za ot.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |