|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Oggy, raduje me da si "otvorio" koverat, jeste lepse nego obicno, al' nista narocito...
I ja sam se malcice obradovao, tek da maaaalkice udobnije provedem letovanje u Grckoj, a BITCHu veliko hvala na lepim zeljama, i ja mu to zelim takodje, ali da bi se to pokrenulo sa mrtve tacke, neke ljude treba da skinemo, a bogami neke i da vratimo (mislim na SOKOJ) Ne znam koliko si upucen, ali je bilo malo "sjasi Kurta, da uzjasi Murta", namesto da se nesto ozbiljno preduzelo - vidi sta su nam uradili naprimer sa odnosom aranzmana i teksta...Osim toga Oggy, imao si i malo srece u smislu urednijih kosuljica, a to je lutrija jos uvek, a i moralo bi stosta da se menja u smislu definicije STA JE TO ARANZMAN, da ne bude da dva loopa i jedan "skinut" bass lick ili fraza vrede k'o aranzman sa 24 linije za revijski orkestar...
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Jeste Slowstare upravu si. Ali onda ce tekstopisci cija pesma ima vise reci ili ti slova da se zale, i traze vece pare. Pa ce na kraju de se tekst boduje po broju slova.I da nesirim dalje sa kompozitorima.
Pare(kako za autore tako i za izdavace i izvodjace) nepravi broj nota, slova ili instrumenata, nego hit koji se vrti, kakav god da jeste! Last edited by LACKY; 26-06-2008 at 02:27 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi studio u izgradnji | akordeonista | Dizajn i konstrukcija studija | 11 | 14-11-2008 10:57 PM |
Novi home studio | Rade | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 10-11-2008 06:33 PM |
Novi studio | STUDIOTON | Dizajn i konstrukcija studija | 98 | 22-06-2008 03:46 PM |
Novi studio | Manley | Dizajn i konstrukcija studija | 47 | 26-03-2008 01:19 AM |