|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Znate i sami da ja ne volim, a i ne praktikujem pljuvanje, pogotovu samo radi pljuvanja koje se cesto srece ovde na rumskom, vec samo kad je nesto zaista, odistinski lose.
a ovo je - Sramota, Sramota i Sramota!! Katastrofalan kvalitet ovog albuma nakon prvog slusanja me je ostavio sirom otvorene vilice, i prosto ne mogu sebi da oprostim sto sam ga uopste ponovo stavio u cd plejer, da preispitam svoj utisak prvog slusanja. Da li je moguce da neko ko je po meni zasluzan za jedan od najboljih kvalitativno pop rock albuma u nas - Dan koji prolazi zauvek (komuna, '96) - uopste dozvoli sebi da spadne na ovakve grane? Nazalost, tolike godine folka ocigledno imaju uticaja na psihu i mod poslovanja. Izrazeno cujni auto-tune na svakoj kompoziciji, makro vokal, mikro bubnjevi, katastofaln mix pretrpan gomilom napumpanih nepotrebnih aranzmanskih zvrcalica su samo neke od falinki na koje zelim da skrenem paznju. Mediokritetske pesme, i kompozitorski kvalitet oupste ni ne zelim da komentarisem, jer je i vise nego ocigledno da je ovaj projekat proizishao iz celovechernjeg pijanchenja g.Lesandrica i g.Dinkica, kao troskarenje viska budzeta i neizivljenog autorskog odushka. Samim tim od tog projekta ne treba nista ni ocekivati, bar u umetnicko-kvalitativnom smislu - a ni u trzisnom smislu. No, zato su bar mogli da se upristoje da to tehnicki bar lici na nesto... Kao profesionalac i kao neko ko je vec treca generacija u porodici koja se ovim poslom bavi, mogu slobodno reci da ovaj album lepo opisuje vec odavno prisutno degenerativno stanje koje sada evo vidno nagriza i zvezde i autore koje sam ja nekada voleo. E tu stupa na scenu nesto sto me vec godinama muci i specificno je najvise za nacin profesionalnog rada u prestonici a to je blago receno "gnjidovstina". Pojedinci neka ne uzmu ovo za zub, cast izuzecima, tu su manje vise sve kvalitetni muzicari, i ja sam ubedjen i siguran da na albumu ima odlicno odsviranih i odlicno usnimljenih stvari - samo sto ja to nista NE CUJEM, draga gospodo, a to je cija greska? Producenta, tj. producenata. Zasto po pravilu u srbiji svaki internacionalni saradnik mora biti bacan u nebesa, zasto ja moram slusati megalomanske price o ovom projektu cak i na drugom kraju evrope i mnogo pre nego sto je on kompletiran? Gde je skromnost, pa makar i lazna? A gde je pravi kvalitet? Kao dugogodisnji fan Pilota i kao vlasnik autograma gorepomenutog, iskreno sam se razocarao sto je moj autorski utisak pokvaren i oskrnavljen, neovisno od karaktera same osobe, sto me zaista ne interesuje. Ja sam fan muzike, kvalitetne muzike, a ako nista drugo onda bar tehnicki kvalitetne. Mogu bez stida da potpisem da sam ja bolje snimke pravio u osmom razredu osnovne skole. Zato Brajan Adamse, bezi glavom bez obzira ako vec nisi. Najiskrenije vas drug, kolega i party manijak Filip Vlatkovic aka Fipke |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ali Nemirne noci su stvarno perverzija pesma!
![]() Ostatak albuma me nije odusevio u autorskom smislu, mada je ok, a Kikijevo pevanje mi i nije leglo... No, dobro, just my 2 cents, naravno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
Pa nazalost moram reci da si u pravu,toliko se pricalo o ovom projektu i na kraju=ovaj proizvod!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ovo je jedan odlican album. Samo to niko nerazume!
Sve to sto si nabrojao da se necuje, u stvari postoji(samo je mudro sakriveno). Ko ovo nerazume, taj je glup(Carevo Novo Odelo). Last edited by LACKY; 26-06-2008 at 02:12 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ko je to miksao na kraju i gde? kiki mi rece onomad da je neki "opasni" Italijan miksao neke pesme.... Jel on radio ili neko drugi? Znam da je kolega Lacky usnimavao nesto od instrumentacije... A ko je bio producent - pa valjda Kiki? Ovaj Englez kod koga smo bili onomad nije hteo da udje u produkciju....iz razno-raznih razloga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
Pa potpisan je neki italijan,ako je stvarno to radio taj neki tip,onda je gluv kao top... Jako alternativno smixana ploca! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
ono što čuh na reklami je smor žešći(muzika,ne produkcija)...zaspao čovek na Bryan Adams fazonu..i onda se čudimo što su narodnjaci popularni...trebalo bi malo da proprate kako zvuči današnji pop rock na VH1 ili MTV (mada emtefau baš i nije neki reprezent u zadnje vreme)...
http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" Last edited by DADDY Z; 26-06-2008 at 10:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Toliko ste me zainteresovali, da moram poslusati taj CD
![]()
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A za mix i masterig su potpisani neki Italijani (nemogu da se setim imena). Last edited by LACKY; 26-06-2008 at 11:22 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |