|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Eh, da, zaboravih i ovo... Vidim da ti se u spisku opreme pojavljuje i PPG Processor Keyboard FD, pa me zanima kako ga koristis? U tvom spisku ne vidim neki Wave 2.x, Waveterm A/B, EVU i sl. za sta bi mogao da ga koristis kao master kontroler i za sample dump. Posto nema MIDI vec koristi tzv. PPG BUS ne mozes ga koristiti sa ostalim spravama. Eventualno, ostaje ti opcija da ga koristis samo za playback onboard zvukova (koliko se secam i dirka je veoma dobra), ali je steta nemati bar Waveterm... Ja sam se ranije bas "lozio" na ovaj sistem i imao nameru da otkupim ceo sistem od dragog nam pokojnog
![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Odabir opreme.. | DADDY Z | Slobodan Milunović - Boban | 11 | 03-06-2009 11:33 PM |
Predlog opreme? | akordeonista | Dizajn i konstrukcija studija | 15 | 08-03-2008 10:23 PM |
ZA NOVAJLIJE: Pomoć oko izbora audio opreme | kejkz | Computer Hardware | 0 | 20-02-2008 07:07 PM |
Preporuka opreme | peraZdera | Zoran Vračević - Vrač | 9 | 05-11-2006 06:59 PM |