Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Goran ?impraga

Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-06-2008, 11:18 PM   #3
nenad
Senior Member

nenad's Avatar

Default Re: from beginning...

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
Mada generalno je tesko sta zakljuciti kada cujes isprocesiran vox jer jednostavno moze zvucati suludo kada ga slusas samog. Jer u kompletnom snimku nesto sto funkcionise kada se izdvoji moze delovati nelogicno.
Jasno...potpuno....

?ta najče?će koristi? od prostornih efekta kada miksa? ? ?to software, ?to hardware ?
Pitam jer verujem da si tokom proteklih godina probao poprilično hardware-a, a ja eto konkretno radim isključivo sa softom, pa eto pitam te za tvoje objektivno mi?ljenje....koliko se to soft pribli?io hardware-u u tom pogledu ili ga je pak preskočio ?
Jer definitivno sa software-om, kao alatom u miksu, ljudi rade tako dobro da je stvarno te?ko prepoznati na čemu je to rađeno........
Čini mi se da prostor ?to se tiče software-a jo? uvek nema tu "gustinu" ali zato po pitanju eq-a i comp-a, tu je rame uz rame.......dodu?e to je samo moje mi?ljenje, a glavni oslonac na to, su moje U?I....pa jbg, i ne vidimo a i ne čujemo svi isto.............u tome je dra?.....

nenad is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules