|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Psiho
|
![]()
Onda da potpishe govno prodalo bi se u milijardu primjeraka... Frozen je zadnje shto me impresioniralo, a svaki sljedechi je sve loshiji od prethodnog... To je valda taj klimakterij
![]()
![]() |
#22 |
MAO
|
![]()
nije losiji, nego se tebi manje svidja. Nemoj davati olako tako jake kategorizacije, povucen iskljucivo subjektivnim dozivljajem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Psiho
|
![]()
Zar oni koi kazhu da je album dobar ne rade jednako jaku kategorizaciju temeljem iskljuchivo njihovog subjektivnog dozhivljaja?
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
MAO
|
![]()
pa zapravo ne. Ja itekako mogu da kazem za neki album da je dobar, efektan, da je pogodio svoj cilj i svrhu postojanja, a da mi licno cak ni taj zanr ne prija, i ne bi ga slusao nikad privatno. Cak dosta u zadnje vreme i slusam neka dela mainstream produkcije (ponekad i kupim), necega sto definitivno nije fazonu koji bih ja slusao na repeat sam sa sobom ili u intimnom drustvu i raspolozenju kada mi je muzika podloga za opustanje i uzivanje. Tako eto, meni se cini da je poslednji album dzastina timberlejka izuzetno dobar, odlican broj veoma kvalitetnih i uspesnih singlova, savrseno smisleno i osmiljeno, a nikad pod milim bogom ne bih rekao da mi se licno neka pesma svidja - kao sto se tebi, a bogami i meni svidjaju par pesama sa Ray of Light (mislim da bese Orbit producirao?). eto, negde sam malopre nahvalio novi Radiohead, iskljucivo iz licnog ugla, jer mi se cini da sve vise pogadjaju neki moj unutrasnji sentiment, sta god publika ili kritika o tome pisala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Member
|
![]() Quote:
http://www.b92.net/kultura/pop/vesti...&nav_id=302676 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Mozhda je u odnosu na aktualnu pop ljestvicu ovaj album i dobar, ali je definitivno loshiji od njenih starijih albuma... barem se meni tako chini.
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
Album definitivno govori da je kranje vreme da se jedan muzicki pravac nazove Pharel-izam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
Je*ala vas Madonna, ajte radit muziku i pare zaradjivat, a ne ovde mlatit praznu slamu o Madonni
![]() Ko joj je*e mater, ostarila je i otisla u krasni koortz ![]() Koliko god zadnjih godina bila "in" u zvuku i suradjivala sa facama tipa William Orbit, Mirwais i Stuart Price Madonna se jednostavno nije prodavala na najjacem i najbogatijem trzistu - u USA. I onda je jednostavno provjerila sta se tamo prodaje i dosla do podatka da su to Timbaland, Justin Timberlake, Pharell Williams i Kanye West. I - gle cuda, svo cetvoro su na novom albumu (wow! koje iznenadjenje!). Sta god vi govorili, meni je ploca grozna, ovo je prvi put da Madonna nije "isisala" najbolje iz svojih suradnika. Sve je ovde zanatski dobro napravljeno, produkcija rastura (zar smo drugacije i ocekivali!?) ali album je bezveze. Ali ko pita nas dezurne grintavce i cangrizavce, uostalom ionako je odje*ala balkanske krajeve u ovoj turneji (oh ne, zar opet!?, smrc, prc, skvrc ![]() Ovo raja voli, za raju je i napravljeno, Ameri puse ovakav sound i nije uopce upitno da li ce pametna stara kravetina napokon okrenit dobru kintu sa ovom plocom ![]() Svaka joj cast, ta je oduvijek znala sa parama i usput - je*o joj ja mater ![]()
Brian Eno on Donna Summer's "I Feel Love" in 1977 Last edited by redroom; 09-06-2008 at 07:15 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SENSER-Novi album | silicon science | Razno | 5 | 21-08-2009 11:33 AM |