|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
ja sam dobio 3 puta do sada.. ono, nisam hteo da ga prijavim dok ne vidim da neko to smatra problemom.. jbg, jednostavno, otishao sam tamo, video forum i vratio se ovde..
![]() 27-05-2008, 09:22 PM JBL2226H Junior Member Join Date: Oct 2004 Location: Subotica Posts: 0 caoo Cao,pozivamo te na nedavno kreirani forum koji obuhvata teme iz pro sound & light,hi-fi i dj sveta.Ukoliko si zainteresovan za nesto iz te oblasti bice nam drago da se registrujesh i postanesh deo ekipe Poz i zelimo ti ugodan dan www.soundrent.net/forum 31-05-2008, 05:55 PM JBL2226H Junior Member Join Date: Oct 2004 Location: Subotica Posts: 0 caoo Cao,pozivamo te na nedavno kreirani forum koji obuhvata teme iz pro sound & light,hi-fi i dj sveta kao i IT sveta.Ukoliko si zainteresovan za nesto iz te oblasti bice nam drago da se registrujesh i postanesh deo ekipe Poz i zelimo ti ugodan dan www.soundrent.net/forum 22-05-2008, 12:18 PM JBL2226H Junior Member Join Date: Oct 2004 Location: Subotica Posts: 0 caoo Pozdravljam te i pozivam na pre par dana kreiran novi forum vezan za pro sound, adresa je www.soundrent.net pa na meniju gore klik forum,imamo tek 20 i kusur clanova ali veoma dobrih i bilo bi nam drago da nam se i ti prikljucish Poz eto.. a vi vidite shta cete sa likom.. mislim da nije bot, poshto je svaki put malo drugachiji pm... poz |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
?ta je spam? | awacs | Predlozi i sugestije | 33 | 22-10-2008 01:53 AM |
Predlog za spam itd | HeatMan | Predlozi i sugestije | 42 | 26-08-2008 01:51 PM |