|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Moderator
|
Quote:
aj palim sad u studio dok nije kasno.. btw, bass treba da bude tvrdji, malo vishe punchy i da bude mozda chak i malo distorziran.. to mi zelish reci, jel? ![]() poz i hvala na pomoci.. ![]() edit: kapiram da je dovoljno samo da se digne kick i da se malo spusti bass i to bi bilo to.. btw, kako ti se dja pesma kao ideja?
Last edited by HeatMan; 06-06-2008 at 06:41 PM. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Da ....... i slobodno bas moze i u Dim D .... da se malo rasiri da kick lakse prodje ..... Dobos , sa vise mesa i jace ..... kik ubedljivije ..... ..... za sada ![]() Pozdrav |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
I bas i kick bi trebali biti tvrdji, ne zakucava ga dosta
, probaj prvo malo stisat vokal pa ce ostalo malo isplivat.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
jedino je vrach reko dal mu se dja pesma..
i odgovor je negativan.. ![]() @maiv: videcu kako cu daodradim sve to.. ne znam.. juche mi je bilo ok, a sad mi je bzvz.. ![]() shit.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Meni je bass prejak,treba mu sredjivanje u rasponu od 80-150hz.
Na vokalu bi stavio i deesser da skine sssss-kanje ![]() U aranzmansko-kompozitorski deo ne ulazim..mada je stvar catchy
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
Ej...meni si sviđa fazon! Meni je ovo kool!
Eeeeeej bre HeatMan-e ako hoćeš daj ti meni ovo - pošalji mi akapelu i midi pa ima da ti ovo malo naduvam i produvam plus koja džez forica...tanki su ti ovi patchevi...odje ima da legne neki moogi bass ko bombona...dupli dobro komporesovani kick...ljepši e piano i brass i prava klasika! Last edited by balthazaar; 06-06-2008 at 09:57 PM. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
jbg da si u bg-u pa aj.. ono.. moram vecheras da ga zavrshim.. kaku ideju imash? sad se i ja neshto premishljam da dodam josh sranja..
![]() @everlast: hvala na commentu.. btw sidechainovao bih bass sa kickom al pojma nemam kako se radi to u sx-u.. i dalje mi je to velika misterija.. osim ako bacim na grupu i bass i kick, al to mi nekako nije bash savrshena opcija.. Last edited by HeatMan; 06-06-2008 at 10:53 PM. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Banned
|
Quote:
e...jebaga kad mora večeras da bude gotovo...mislio sam da malo napumpam kick..da stavim malo g-funky sinth bass , al diskretno i da uradim malo drugačije pathceve tog piana i brassa...ma ništa ako ja kafr....nego ti možeš polsati čisto onako - da oprobamo za neku saradnju za ubuduće...zašto da ne?...buraz...ništa te je ne cimam ...meni ni iz džepa ni u džep, nego reko čisto da s enešto šljaka... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
|
hahah.. aj ok.. shta ti treba...? projekat? ima oko giga bar..
fuck.. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Moderator
|
Quote:
Moze da se uradi sidechain vrlo brzo sa quadro grupom...ako te detaljnije interesuje objasnicu ti... |
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|