|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa i treba tako...jbga,muzika ne treba da se svidi samo meni i tebi,nego i drugima...u cemu je poenta da napravis pesmu koja se ne dopada nikome,ili jako malom krugu ljudi...sam sebi da je pevas i uzivas u tome...
![]() ![]() ![]() btw.Slazem se da ova stvar rastura... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Jedno je kada neko izbaci nesto iz glave sto nije cuto do sada i to postane popularno, a drugo je kada neko kopira vec oprobane recepte iz kuhinje zvane komercijala. Ne kazem da za ovo drugo ne treba tehnicko umece, ali ne mogu da postujem jednako obe kategorije, jer ova prva ukljucuje inventivnost, radi cega ja i slusam muziku, a od cega je ova druga kategorija operisana.
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
timbaland mocart? khm..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Ma, ljudi muzika je čudo...najjača magija
![]() ![]() P.S. Privilegovani su oni koji osim muzičke imaju još poneku vještinu od koje mogu da žive - pa, onda stvarjau rasterećeno, pa šta bude - bude! Ze mene je muzika jedan od najboljih ljekova protiv dosade - penicilin za dosadu! Tako da u krajnjoj liniji - ne moraš niti pare da zaradiš, niti da si slavan - ako voliš da praviš i stvaraš muziku - ti si izliječen od opake bolesti - od dosade! Last edited by balthazaar; 29-05-2008 at 12:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|