|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
e super je ova druga pesma ! me like it
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Danke, danke
![]()
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
pa pazi nema shta mnogo da se pricha o mixu.. poshto je cela pesma minimalizam.. shto se tiche low enda, moze da prodje.. mada ja bih josh nabudzio onu sub 808micu.. i digao na glavnom kicku fq izmedju 90 i 100 hz.. da bude unaj pravi dre "tup".. btw, mislim da bi mogli malo poraditi na "flowu"..
eto ga.. ![]() btw, da nisi ti radio "necu zvaku vrati mi kusur?" poshto mi je to i dan danas vrh pesma.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
He he, nisam to radio.... A sto se flowa tice.... Jebem li ga.... Znas ono kad napises rime i snimis sve u 2 sata... Mada volim taj trip rada s vremena na vrijeme... Pravi rap ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
pa dobro to i ja tako radim, i vecina nas.. bar ponekad.. i nikad ne pridajem toliko znachaja na doradjivanje teksta.. treba sve to sirovo da zvuchi kao da ti je odmah izashlo iz glave, ali vremenom (videcesh) ce vam se razviti stil pisanja i flow ce vam se poboljshati.. poshto je sve do pisanja teksta, a vrlo malo do disanja.. bar u toku snimanja.. tehnika disanja se vidi da li je uvezbana tek kada izadjete na binu...
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]()
Rhino je stari hiphoperski vuk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Što se tiče ovoga rada sa tehničke strane - nemam neke zamjerke, ali ovakav hip hop nije baš moja "šolja čaja" što bi rekli braća Šveđani ![]() pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Vidim da svi nesto slabo zvakate ovaj 'novi' synthie clubie kind of hiphop... Sto???
Mislim, kapiram da su vam se popeli na polne organe razni usa likovi koji su tu da ‘samo’ mlate kintu… (i meni su veelika vecina) Ali sve cesce i cesce nailazim na komentare tipa (i u svojoj ekipi gdje sam ja nekako ispao zaduzen za 80% beatova i 100% produkcije) vrh je beat, ali ajde tako ti svega molim te makni ove clap-ove i vrati one old skul ‘TSHHH’ snerove i slicno… Pa… Ponekad sam ljut na svijet oko sebe, pa napravim neku ‘old school sirovinu sa predebelim subom’ a ponekad se probudim posle 36 popijenih vodki sa zujanjem u glavi i usima, opet presrecan, jer sam se sinoc dobro proveo i kresnuo neku dobru ribu, pa mi dodje da pjevam… Eto tako, skoro… Prije neki dan… Napravim neku ‘grime/industrial/pomalo dnb/square bass’ bolest od instrumentala i naidjem na salve odusevljenja kod ekipe… Kao woooow ‘tvrdo’ sranje… Do ovde josh ni englezi nisu stigli??? Shkotska skola hiphop-a… Pa padanje od smijeha… Kontaktiraj mitchell brotherse, prodaj, obogati se.. A sto to ‘tvrdo’ vise uopste znaci?? Na neke mi ‘beatove’ odkidaju tranceri…. Znaci sve mi zavisi od raspolozenja… Kad radim za sebe, ne hebem zivu silu.. Radim kako mi dodje emocija… A i ne znam sto se raspisah ovoliko… Uzdravlje ![]()
aje Last edited by Rhino; 25-05-2008 at 07:35 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa i nije bas da ja ne varim new school ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
nije do podele ns i os.. nego do kompleksnosti beata.. ako je svaki ovakav onda je bzvz.. ako samo to furash onda je bzvz.. al ako imash zanrovske promene, onda je kul..
nadrkan sam, nadam se da me razumesh.. aj poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
|
![]()
Ako si nadrkan, onda ne treba da dajes komentare o necijem radu, zar ne?
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Evo nekih hiphop instrumentala... | Jan | Promocija radova | 14 | 18-06-2009 02:15 PM |
Juice - Talasi (moj prvi hiphop rad) | alavuk | Promocija radova | 6 | 21-03-2009 01:01 AM |
HipHop Produkcija i mix | spow | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 12-10-2008 10:23 PM |
Hiphop bass, pomoc | OFF | Audio Software | 23 | 13-12-2007 12:31 PM |