|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
bacio sam jedan sonoxov reverb i sve potrpao u njega jer kad dignem altiverb padne mi sistem.. hahah..
![]() ![]() btw, 'fala vi josh jednom na komentaru.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
evo trknuo sam kuci , nadam se da nisi zaspao :]
evo preslusao sam , prvi onaj "spori" deo mi je nepotreban mozda cak duplo krace ili barem i tu ubacite neke tripoze od efekata / sintova k, posle kad krene ima neku dinamiku i sve samo mi je opet ono nabacano (tako mi sad zvuci) , malo ovo sredite i kool , inace da pohvalim taj brzi beat koji opet treba da se doradi , jbg nemoj se ljutis ima 3p ali mislim da treba da se kompletira , vuce na prastari chemical electronic fazon (big beat period elektronike) ali rekox da ima nekog smeka
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 18-05-2008 at 07:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Kool je ovo ako gledam sa strane da nije mixano...
U prvom 'sporijem' part-u stvari izgledaju malo 'sirovo'... Sto rece alavuk, malo automatizacije ne bi lose palo... Ovaj drugi dio mi je ok... Ja nemam nikakve zamjerke na drum sekciju - malo koji brejk tu i tamo bih stavio, i tako te stvari... Osim ako vam nije trip da to bude kao neko dnb przenje... Onda misha u ruke i klikaj po drum editoru kolko oces... ![]() Naravno beat fino utegao kompresijom... Al da ne palamudim, jos proces nije dotle stigao... Stringsi su mi malo mutni... Ja bih sa ovim stringsima (pola njih) iskombinovao neke deebele brassove, tipa dre-ovi na mary j blidge ili nate dogg-a... U svakom slucaju, ovo zvuci vec poprilicno 'masno i veliko' tako da iz ovoga mozes izvuci zeljeni zvuk 100%
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Eee da... Gitare na pocetku... Kako su snimljene?
![]() |
#15 |
Banned
|
![]()
E, ovako
Sasvim fino odsvirano! Ima posve zanimljivih djelova i elemenata ! Trebaće ovdje posla sa miksom...Sasvim je zanimljiva kombinacija sitlova i fazona, međutim , meni ovjde nedostaje neka tema koja će da povezuje ove elemente...ovo se bukvalno pretvara u sasvim drugu pjesmu negdje posle polovine...to je sigruno bio i cilj kad ste je stvarali, međutim, po mom ukusu je čitava stvar kasnije otišla u potpuno drugom smjeru i gotovo da je izgubila nit sa početkom i to sve u 4 minuta! Za takve poduhvate bih ja lično radio stvar od 15-20 minuta i da se ovi "činovi" sporije i laganije razlivaju i kasnije, naravno, vrate na temu - osnovu pjesme - koju ti ovdje nemaš (ili meni tako zvuči) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Quote:
stringsi su hypersonic.. ![]() ![]() gitara je snimana direktno u komp bez di-a jer ga nemam ( ![]() Quote:
![]() kao shto vec rekoh, nemamo bash jasno definisanu osnovu pesme, ali cemo i nju nabacati.. osnove dok smo radili su bili breakovi.. ![]() btw, hvala balti na komentaru.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
ajd josh neko..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() al malo ti je nestabilna matrica po pitanju panorama... cas' vuce na desno, cas' na levo... ova el. gitara sa "kupatilo reverbom" mnogo smeta.. menjaj reverb obavezno a sto se tice zvuka... sve mora biti dosta blize i bezobraznije... vecina zvukova, iako su dobro odabrani, zvuce "retko"... znaci spaljuj sa kompresorima, zvekni "brdo" na nogu negde izmedju 160-200hz, dodaj sredinu izmedju 1-4khz gde god mislis da treba da zazvuci malo skuplje i bice do jaja... bar ja tako zamisljam finalni zvuk ![]() nadam se da sam ti bar malo pomogao pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
jesi, al problem je shto sam vec iskompresovao zivot iz svakog instrumenta ponaosob... ja tako volim da radim.. dodushe, ovo nije smixana verzija, pa ce biti josh malo svachega tu..
![]() hvala na slushanju.. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
ste poceli da pevate ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nova stara pesma Eeva - STILL THE SAME WOMAN | Eeva_r&b | Promocija radova | 31 | 28-01-2009 11:40 PM |
nova pesma:-) | master29 | Promocija radova | 33 | 04-08-2008 12:41 PM |