|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
upravo iz studija, vruca i dalje..
![]() aj bacite koj komentar bash me zanima vashe mishljenje, ovaj put najvishe sa strane ideje i aranzmana... alavuche, makshe. rhino i ogi, all eyez on u... Link: http://download.yousendit.com/8D154B0912041D21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
no frx samo da skoknem do kuce , smena danas i tako to ... e koji je tempo pesme ? :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Evo, slusam na nekoj mini liniji na ovom kompu za net.. Idejno mi se svidja.. Kul je pesmica, mogla bi za neku tv emisiju da ide kao podloga ili tako nesto..
Ona solo gitara sto krece na oko 1:00 mi zvuci nekako "daleko", to mi se ne svidja.. Klavir je lepo legao.. Super je kad krene drugi ritam i one synth deonice.. Skroz je dobar prelaz i ubija monotoniju.. Stringsi sto krecu na 3:25 mi se ne svidjaju.. Mozes to sigurno bolje da realizujes.. Strings-i na kraju, od 4:05 do kraja su kul, svidja mi se kako zvuci.. Eto, to je neko moje subjektivno misljenje nakon dva slusanja.. Napominjem opet da ne slusam na monitorima ali i bolje.. Tako ce i fanovi da slusaju.. ![]() Pozdrav imenjace.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
E dez Sale, super je ovo zaista vozi. Mesano sa raznim stilovima i zanrovima. Podseca za soundtrack nekog visokobudzetnog filma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() stringsi su nabacani oko 11 am, ali meni kul zvuche.. tu i tamo bih promenio neki deo, i sigurno cu ubaciti josh jedan bar ritma da bude malo "klubskiji" aranzman.. ![]() hvala na komentu imenjache i javni se kad si u bgu.. Quote:
![]() ![]() poz svima |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
moj omiljeni tempo je 3 bita manje ... tacno je na nekoj sredini mozes da cepas sa nekim sporijim elektrom ili da cepsnes na +8 po potrebi tj 147 :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
hahahah.. dobro, blizu sam bio.. aj sad..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
ma kul
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
ma ne smaraj vishe trk kuci dok nisam zaspao..
![]() uh uh.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Eh, nisam procitao to za mix.. Samo sam preleteo preko teksta..
![]() Stringsi su dobro osmisljeni ali mi nekako to ne svuci ok.. Verovatno ce to u mixu da zvuci mnogo bolje.. ![]() Kad budem u Bg-u obavezno cu svratiti da snimim studio i cisto da se druzimo.. ![]() Moguce i da je do reverba.. Jednostavno, tu gitaru malo bolje smesti i bice do jaja.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nova stara pesma Eeva - STILL THE SAME WOMAN | Eeva_r&b | Promocija radova | 31 | 28-01-2009 11:40 PM |
nova pesma:-) | master29 | Promocija radova | 33 | 04-08-2008 12:41 PM |