|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Imam Neve 8801,slobodno ga pazari,radi fenomenalno!
Buzz ne sumnjam da radi super takodje,ima ih par koji tvrde da je bolji,ali dok ne cujem licno,uvek takve ocene pripisujem licnom ukusu.Medjutim, jedno sam siguran,a to je da cak i ako je mozda bolji,sigurno nije toliko bolji koliko je skuplji. Pazari Neve,i ne sekiraj se. Pozz ps Gemini takodje imam,mikrofon radi za sve pare,takodje ga pazari,neces pogresiti(ali naravno,nikad nije lose imati jos koji) Last edited by vly; 18-05-2008 at 11:06 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Odabir opreme.. | DADDY Z | Slobodan Milunović - Boban | 11 | 03-06-2009 11:33 PM |
Predlog opreme? | akordeonista | Dizajn i konstrukcija studija | 15 | 08-03-2008 10:23 PM |
Preporuka opreme | peraZdera | Zoran Vračević - Vrač | 9 | 05-11-2006 06:59 PM |
Iznajmljivanje opreme | davormen | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 24-01-2005 09:07 AM |