|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
za mojih 23 godine u Londonu, upoznao sam mnogo muzicara, producenata, kompozitora i artista i NIKO nije pricao i spominjao nesto "umetnicko" u pricama koje smo vodili po studijima ili kancelarijama disko kuca!! bilo je tu jako poznatih likova .. Ali se zato non stop pricalo: "koje mesto na top listi?", "koliki je avans bio?" "koliko se prodalo?", "koliko para od publishinga..?" itd, itd.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Vibrator
|
![]()
sta mislis... dosao sa zurke
![]() Quote:
znam da ces poceti pricu da ljubav ne moze da prehrani porodicu, ali vrati se recimo 20, 30 godina unazad i uporedi stanje tada i sada. meni licno smeta kad se muzika radi da bi se uzele pare, jer se onda ide na proverena resenja koja smo culi milion puta ili se krade od drugih, jer tu nema mesta inspiraciji. a meni se takva muzika gadi. mislim, lik ume da peva, ali prateca muzika zaista ne ide uz to, vec neki rnb. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Vibrator
|
![]()
jos jedna stvar.. svima preporucujem da pogledaju dokumentarac "before the music dies" i bice vam jasno o cemu pricam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
VIP Member
|
![]()
mislim, lik ume da peva, ali prateca muzika zaista ne ide uz to, vec neki rnb.
[/QUOTE] ???? al si potrefio ?! RnB matrica ?? Pa pevanje je malte ne, swingeraski slager (sezone)..i ne da ne bi radilo sa RnB matricom uopste .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Vibrator
|
![]()
whatever, pogledaj ovaj dokumentarac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
VIP Member
|
![]() Ja sam vec u neku ruku "prosao licno kroz taj dokumentarac" i osetio , sto na svojoj kozi,sto video druge (za koje sam radio) kako su prosli. I sta? Sad smo u 2008 a ne u 1970 ili 75, ili 80-oj..? Sto puta smo pricali na ovu temu...malo dosadno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Vibrator
|
![]()
pa da, o ukusima ne treba raspravljati..
samo sto me pogadja trenutno stanje u muzickoj industriji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
sta bi lesho ???? obicno si miran i da kazem neutralan ali u poslednje vreme pocelo je nesto mnogo da te muci iznutra , da se nisi malo ozbiljno zacopao ili te smara pos'o ???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Vibrator
|
![]()
pa ako svi cutimo, stvari ce ostati na istom, je li tako?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
lesho ja i ti smo manje vise iz iste price u "domacoj" elektronskoj muzici , znas i sam kako sve to ide u srpskom "undergraundu" , ta "antares instant kafa" muzika me ne dotice previse .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dobar majstor za mixete u bg? | voomighty | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 25-01-2009 02:27 PM |
Dobar koncept....? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 24-01-2008 10:20 PM |
Dobar Piano sound | "7" | Audio Software | 8 | 18-12-2006 08:33 PM |