|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Evo i moj komentar. Prvo ko kaze da je dynacord povermate 1000 i ev 1503 narodnjacka kombinacija, pa to se prodaje po celom svetu, na zapadu sam video rokere koji sviraju na tome pa barem desetak bendova, to sto se narodnjacima svidela ta kombinacija to je njihov izbor, hocu samo da kazem da se na tom razglasu moze napraviti dobar ton pogotovu u nekom kaficu koji pretpostavljam nije neki preterano veliki prostor. Drugo koji je dynacord u pitanju, ako je povermate MK-II to je super cena jer on nov kosta samo 1750e, ako je starija verzija njegova cena je od 800-1000e. Kutijama je cena negde oko 800e par. Sve u svemu po meni je to odlicna cena za 4 kutije i mikser samo ako je to u odlicnom stanju, ali zato sednes u kola odes i pogledas, kakav crni phonic i yamaha to je smesno za dynacord i ev samo kazem ako je u dobrom stanju. Na tim yamahama sam svirao mnogo puta i mnogo "tesko" izlazi ton. To je iz mog licnog iskuatva jer sviram i sa rokerima i sa narodnjacima, eto to je od mene.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() btw, i fbt maxx 5 i fbt verve lepo rade.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Sta mislite o ovoj varijanti ...Prokomentarisite i cene,posto su neke ok a neke su bezobrazno velike...radi se o Mitros musicu
Mikser Yamaha MG 166CX-USB 44.000 din Kutije 2x Yamaha S115V 15' 2x 33.500 din Slave Yamaha P2500S 59.000 din Ukupno 170.000 din - 2.000 evra |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sto mislite o ovoj kombinaciji? rme | ANITA | DSP forum | 45 | 21-08-2007 07:14 AM |
?to mislite o ovoj kombinaciji? | Tomislav | Computer Hardware | 1 | 07-09-2006 03:48 PM |