|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Niksa je definitivno jedan od najboljih producenata na prostorima bivse YU ..... i taj sound sto je uradio Dzibi je zaista inspirativan i emotivan .... Covek voli gitare ( ako se ne varam , gitarista je ) zna da ih snima i to sve zvuci vrlo primamljivo . Niksa mixa u svom studiju , u kom je ako se ne varam Mackie mixer i HR ovi ( moguce da gresim ) ..... ali kao sto je vec previse puta receno , uzmes dobru pesmu , napravis dobar aranzman , uzmes dobre svirace i dobre instrumente .... i sve to smuckas ..... velika je verovatnoca da dobijes dobar rezultat .... Da ne bude zabune , ja sam radio jednu pesmu na albumu Aleksandre i to jeste slano na post ( kao i kompletan album ) kod Janeza Krizaja , koji je radio to i Dzibi ... ali tu se svaka slicnost zavrsava ![]() http://www.diskografija.com/umjetnik/niksa-bratos.htm Evo linka gde cete videti koliko je covek i za koga radio ..... od Crvene Jabuke ( gde je i svirao ) preko Severine i Bebeka .... do Dzibe .... P.S. Evo sad videh da je covek 10 g stariji od mene ..... tako da za mene jos ima sanse ![]() Pozdrav Last edited by Max; 12-05-2008 at 12:04 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Petar Nisic - Tajna | kVu | Promocija radova | 9 | 06-12-2008 10:28 AM |