|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
http://www.johnbowen.com/solaris.html
Quote:
|
|
|
|
|
#2 |
|
mod?rateur analogue
|
citajuci svoj post gore, vidim da mi je oduisevljenje malo spalo
![]() 3000 je ... ocajno puno.. proslo je vrijeme digitalnih sinteva od 3 soma.. tesko da ce mu to trzisno proci. osim toga, dosad nisam nista cuo od sinta sto me ono na prvu oborilo s nogu, kao sto su me svojevremeno Neuron, ili jos davno prije XT i Q odvalili.. al obzirom da jos nitko nije u prilici da to proba uzivo, nisam jos spreman da ga otpisem.. u svakom slucaju kad bih i imao 3 soma za digitalni sint, (trenutno nemam za nikakav heh) potegnuo bih radije do Kyme, ili barem rabljenog Neurona. to je za mene ZAISTA nesto novo i drugacije. za ove imitacije i kodove CEMa, SSMa i ostalih analog sklopova i wavetablinga na solarisu, postoje jednostavno originalne sprave koje vec odavna rade preje*eno. ako hoces wavetabling tu je waldorf. ako hoces cem ili ssm.. zna se. vidicemo sto ce bit s granularom ili ako mozda portaju Modular III (scope) na njega. to bi vec bilo zanimljivo. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
Kad ces u ove krajeve, pa da svratis na pivu i voznju Kymom ?
Definitvno si u pravu, proslo je vreme sintova od 3000 + eura. Danas sve sto je do 2500 moze da se nekako oprosti ali sve preko toga...dovidjenja i prijatno. Gledao sam neki demo Solarisa na netu, ne znam sta da kazem...vec toliko puta sve vidjeno.
Be more PRO less TOOL... Last edited by Moritz; 09-05-2008 at 02:23 PM. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|