|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam nedavno snimao nesto i u nedostatku ozbiljnih preampa, koristio sam za overhead Behringer t1953 (onaj veliki preamp, sto je nekad kostao 2000dm, pa 500dm, a sad ga prodaju za 80e po oglasima
![]() E, sad, ima fora, ko hoce time da se bavi, modifikacija preampa... citao sam po netu da su bas od behringera uz neka ulaganja dobil pristojne rezultate, pa cu da probam. Tipa, platis preamp 100e, modifikaciju 50, i dobijes pre, koji zvuci u klasi onih od 400, 500 (a i oni su bez veze ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li postoji neki Audio Meter nalik na Pingin Audio Meter ali da radi na Windows 7?? | HM Produciton | Audio Software | 0 | 30-10-2009 11:37 AM |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
KRISTAL Audio Engine - jednostavni programcic za audio... | Psydon | Audio Software | 1 | 20-07-2005 10:36 AM |
Mic preamps::: koje odabrati | dr.Ru | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 21-01-2004 07:44 AM |