|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]()
Tužiću te!
Ti me ismijavaš ja JESAM Sejo Kalač, ako nisi znao! Samo te slušam šta pričaš! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
postao sam drogaš, sektaš , propalica
bez nje i njenog lica smije mi se komšinica i susjednog šljivika a ja bi šljive pobrao i ispekao rakiju, u čaši da me sakriju vile da me napiju. Oh, ti ženo bez skrupula, glave si me koštala glave i imanja, od merža osta tranja prodao sam ploče i kasete , prodao u italiju dijete sad ludam po prugama i gušim se u tugama oj, ti ženo bez skrupula , postao sam liša, nula zarđala stara frula, srušila se od karata kula Gorka je ta voda sa usana tojih, posle tebe se i ugojih ugojih se umjesto da smršam do muke, ko da imam lastiku oko ruke Vidi bruke, čuješ li samotne jauke oj, oj ,oj zaboravih i svoj telefonski broj Last edited by balthazaar; 27-04-2008 at 01:29 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BTW GDI JE AVION ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]()
biće biće
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]()
Nekad su me avionom dovozili ispred zgrade,
sad samo kažu "Ćuti gade!" Ja ih pitam "Dajte nade"! Tad latih se grand parade i tu dva tri hita pade sad gledaju oni isti što šutiraše me po pisti gledaju me i zavide, kako dobro sad mi ide o, ti ženo bez skrupula , sada ti si šuplja frula oronula sa puno staža, a ja šeik , maharadža svi me vole svi me cijene , djevojčice , dame , žene sada ne znam kud ću prije , a brk mi se smije, smije avionče opet pored moga stana staje vozi me po svijetu, na puteve me šalje imam stranku, imam preduzeće, ali opet fali malo sreće oj, ti ženo bez skrupula, ubrala si moje cviječe Last edited by balthazaar; 27-04-2008 at 01:44 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]()
Danas te je bash krenulo,samo napred tako se pocinje,e onda stvarno idu avioni,kamioni.Ekstra je
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]()
Ima da budem kontraverzni reper - narodnjak
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Auuuu sejo sto te spucala inspiracija
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mrzim narodnjake | lesha | Pricaonica | 239 | 26-08-2008 04:44 PM |
Evo za?to volim D-50 synth | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 50 | 29-10-2007 08:29 PM |
Zasto volim Kawai K4 :))) | Daemian | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 19-10-2007 09:10 AM |
Volim Gibonnija | bassystem | Razno | 122 | 29-01-2006 11:01 AM |
Sta koristite za narodnjake ? | Akyboy` | Audio Software | 136 | 13-02-2005 04:43 PM |