|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
De?ifriraj.
![]()
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
sori za off...
R3 ima modifikovan engine i glavna novina je "mix down mode" koji radi u 64bit-a i oversempluje sve x4 (samo zahteva restartovanje hosta i prakticno je neupotrebljiv za realtime). Takodje novina je to sto je sad svaka "lapmpa" oversemplovana pa ima malo vise definicije. To da stara pojacala iz r2 zvuce bolje na r2 nije istina. Prvo na pamet mi pada recimo emulacija vox-a koja je u r3 prelepa. Ono sto mi se ne svidja je messa model koji mi je bolje zucao u r2 ali to je zato sto je taj model kompletno iznova napravio sa da bi bio blizi oreginalu (Michel kaze da je KITTY izrastao u neki svoj zvuk i karakter). Peavey modeli su bas simpaticni. Classic30 i JSX su mi licno omiljeni. i tako... opet sori za off ![]()
http://soundcloud.com/drasko-popovic http://www.youtube.com/user/madmuzzy84?feature=mhee Last edited by MUzzY; 06-04-2008 at 03:02 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Gde se moze naci R3? Moze linAk na pp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Ne moze jos uvek nigde jer se tek zavrsilo beta testiranje.Ostaje da cekamo
![]()
-"A sta pisalo na vrata?" -"Odavde niko ne izlazi nejeban!" ![]() Last edited by LAMPASH; 07-04-2008 at 04:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Revalver je gold. Uskoro ce biti dostupan.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
a bass pack nishta...pfffff
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Mislim da je i bass pack skinut sa 99 na 49$, tacnije na jednom mestu na site-u stoji stara cena, ali se moze uzeti i upola cene ako kliknes na pravo mesto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
jeftiniji MD3 | Max | DSP forum | 75 | 01-06-2010 11:27 AM |
Nikada, ALI NIKADA ne silujte rakune!!! | idekius | Pricaonica | 12 | 06-02-2009 10:38 PM |