|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Nikada ni na jednoj klavijaturi namenjenoj za "zivo" nece dodatni sampler biti tako dobar, pregledan, i funkcionalan, kao kada se ima "dedicated" sempler, kao sto je recimo AKAI Z8, ili neki EMU novije generacije (relativno) ili neki pouzdani laptop sa software semplerom, na mom Fantomu X7 postoji sampler, koji podrzava multisampling, koji NIKADA nisam iskoristio, mada sam procitao u uputstvu kako se sa njima radi, cak sam i prosirio memoriju na 256 mega, imam i PCMCI adapter sa CF karticom od 1 gig, i spreman sam da ti to sve "ustupim" kada mi stigne Fantom G za smesnu cenu (40% nize od nabavne)
pa eto, iako je ovo malo OT, a sto se Motifa tice, kada mu gudaci budu zvucali malo lepse od "dallape" harmonike, kupujem ga, mada cenim svirljivost klavira i El. klavira. Ako si zainteresovan, salji PM da se dogovorimo. Poz. Sloba
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Roland Fantom G vs. Fantom X | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 12-05-2008 05:54 AM |