|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]()
Hvala na dobrodo?lici!
Quote:
Naravno, ako bude profunkcionirala i distribucija za HR, tim bolje, s obzirom da zasigurno ima jo? interesenata poput mene. Naravno, hvala na konkretnoj informaciji. Lijepi pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Hello, evo kratkih vijesti...
Na?alost, jo? nije profunkcionirala suradnja AudioPro s magazinom, no kako čujem od prijatelja kojih ih je zvao jutros isto radi kupovine novih/starih brojeva - trebala bi. Čim saznam vi?e, ako ikoga uopće zanima, javit ću se s novostima. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav...
Evo skrenuta mi je pa?nja na ovaj topic... Na?alost magazin jo? uvek nismo u mogućnosti da distribuiramo u Hrvatskoj zbog osnovnih pravnih regulativa koje prate ?tampana izdanja. Mi već izvesno vreme radimo na tome da Sound & Music postane časopis za kojeg ne postoje granice, barem ne ove na?e Balkanske i mora se priznati da smo daleko odmakli... Nameravamo da za broj ili dva pokrenemo i tu dugo očekivanu distribuciju na Hrvatskoj teritoriji, pa shodno tome pozivam sve članove Rumskog koji su sa područja Hrvatske, a imaju afiniteta za pisanje da nam se jave. Tra?imo saradnike koji podjednako mogu pisati o lokalnim temama, ali i testirati najnovije audio uređaje. Kontakt mo?emo ostvariti putem ovog foruma ili mi se mo?ete direktno javiti na srdjan.ilic(at)soundnmusic.net Aj, uzdravlje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Hvala shojke, jedva cekam da magazin dodje i na HR kioske.
Puno srece na tom (birokratskom) putu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Nema na cemu i hvala tebi na pokazanom interesovanju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sound & Music treći put | shojke | Razno | 13 | 15-11-2006 10:01 PM |
Sound and Music po drugi put! | Tiki the Boyler | Razno | 9 | 24-08-2006 03:36 PM |