| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  27-03-2008, 11:05 PM | #11 | 
| Member Join Date: Aug 2004 Location: Beograd 
				 |  Re: HDD ritam masina (u izradi) 

na zalost, straight sam k`o dupe.   Hvala svima na komentarima   
				__________________ Pozdrav, Sasa | 
|   |   | 
|  27-03-2008, 11:30 PM | #12 | 

Evo jos par slicica.. Ubice me keva ako sazna da sam joj maznuo iglu za pletenje. Mora da je jos trazi... :P Bas mi se ucinila zgodna mada nije najbolja... malo je troma. HDD drummer v2 ima stapice za raznjice od bambusa. Lagani su , jaki i elasticni pa je moguce brze uzastopno udaranje.     
|   |   | 
|  03-04-2008, 07:33 AM | #13 | 
| Member Join Date: Feb 2007 Location: Novi Sad 

sjajno!    
				__________________ http://www.soundcloud.com/shpira https://soundcloud.com/mike-livingstone https://www.facebook.com/jovanshpira FU#K JAZZ, LETS MAKE NOISE !!! | 
|   |   | 
|  03-04-2008, 02:31 PM | #14 | 
| Pro Member Join Date: Nov 2004 

Hehe, ne znam koliko sve ovo ima praktičnu svrhu, ali super interesantno izgleda, svaka čast!    
				__________________ "Ni pro?li put nisam verovao u reinkarnaciju" www.triggerband.net www.facebook.com/bandtrigger | 
|   |   | 
|  03-04-2008, 02:47 PM | #15 | 

Hehe, nema bas sve na svetu prakticnu primenu. U svakom slucaju je zabavno i omogucilo mi je da testiram neke ideje. Inace na isti nacin mogu da se kontrolisu bilo kakvi drugi (ozbiljni) instrumenti preko MIDI-ja. Znam ljude koji su MIDI-fikovali crkvene orgulje i sl. Ogranicenje je jedino masta i... budzet.   Ja sam insprisan da uradim vise neku umetnicku instalaciju sa svim ovim, a umetnost i nema primenu.   
|   |   | 
|  04-04-2008, 06:04 PM | #16 | 
| Member Join Date: Apr 2007 Location: Tivat, Montenegro 

Ovo je mrak!!! Ajde napravi jos koji video, nestrpljiv sam. Pozajmis mi ovo za spot? 8)

__________________ "You have two ears and only one mouth for a reason" Edirol UA-101 / Genelec 8020a / Gibson les Paul Custon / Fender Tween Reverb / Ibanez musician / Edirol PCR-M80 / > MySpace > Dan Poslije | 
|   |   | 
|  05-04-2008, 03:42 PM | #17 | 

...cim stignem. A video ti eto, radi sta hoces.    
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Ableton Live controler/audio mixer (u izradi) | Fibra | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 07-08-2008 09:15 PM | 
| Evo Da Vidite Sta Je Masina!! | DaBear | Computer Hardware | 0 | 21-04-2007 02:25 PM | 
| Pomoc u izradi mini studia | A11redy | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 31-07-2006 01:09 PM | 
| RUMSKI PRAVILNIK (u izradi) | puRe | Obavestenja | 0 | 22-03-2005 11:41 PM |