|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 |
Psiho
|
![]()
OK. Stvar zvuchi super, ali ja chu u interesu konstruktivne kritike bit maksimalno kritichan.
Fali mi definicija bass linije. Shto DaBear reche nekako ne vozi i pomalo je "mutna"... stvar "pita" da bass linija vozi a to bash i nie sluchaj. Lead synth je skoro "morning" - mislim da bi agresivniji lead puno bolje sjeo. Nekakav hi pass monster sawtooth sa dobrom square distorzijom. Ritam sekcija je u pochetk stvari izvrsna, ali kasnije mi se nekako "zagubi". Dok svira lead synth je malo "guzhva". Sve u svemu... odlichna muzika.... malo fali da bude "to je to"
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Elektribe feat. Everlast production | silicon science | Promocija radova | 9 | 08-04-2008 11:50 AM |