|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
MAO
|
![]()
ja uvek usnimim pojedinacne udarce za eventualno dodavanje trigera preko postojecih mic zapisa, sto jako cesto i cinim. Samo, ja uglavnom snimam udarce na postojecem setupu, tako da zaista mogu da legnu u mix, ponekad mi dobos zafali u OH, nekada mi "fus" (mi to ovde zovemo kontra ili hajhet
![]() btw, fus mikrofon nemoj 'malo' zaokrenuti, nego potpuno, da ti mikrofon vizuelno ne gleda u dobos ni malo. Ovo cinim zbog toga, sto zapravo, hajhet mikrofon retko i uopste pustam u mix, uglavnom ga ima dovoljno iz overhead-a (tako ih i namestam) i iz samog dobosa (retko gejtujem), tako da ako ga pozelim pustiti, onda nek u njemu bude SAMO hajhet, koliko god je moguce izolovan. Bivalo je nekolicina albuma da bukvalno hihat mic i donji dobos mic nisu bivali uopste pusteni u snimak. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
-= Rumski Muzički Kalkulator - probna verzija =- | ProkDu | Audio Software | 15 | 21-09-2006 06:31 PM |
potrebni savjeti znalaca-evolution mk249c | xcirey | Computer Hardware | 3 | 05-01-2006 03:25 PM |
Polu-profi mic | Solozabal | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 25-12-2003 04:41 PM |