|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
odlicna pesma,ovo ide u moj sledeci set obavezno!
za koji label izdajes muziku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
ovo do sad sto sam cuo zvuci dosta ozbiljno ,moj favorit od stvari sa profila je 'drive by shooting' .Volim kad pred kraj izvoza
Last edited by cAAc; 31-03-2008 at 11:25 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
pocinje dobro..onda na oko 1minut in, krene bas linija koja (moje misljenje) malo koci (ne radi mi patern / groovebasa)..i onda ide minut i po, a nista drugo se ne desava (sem malih promena u bubnju, i neke sitne bockalice)..postaje malo dosadno...a onda na 2:50 napokon udje malo muzike..i taman pomislim sad ce da grune, ono opet isto..
nije lose kao kostur na kome treba poraditi. Problem najveci - struktura / flow..to ce svaki DJ potvrditi..nema dovoljno jakih elemenata da drze paznju duze od minut, build up nije jak, itd. Licno, ne radim ovakvu muziku puno, ali slusam svremena na vreme i PUNO sam programirao i aranzirao sa nekim DJ-ima koji su u tom fazonu, pa mogu da si dam slobodu da izkomentarisem...(jer ovoakve muzike ima na tone i sve na prvo slusanje zvuci kao "to je to!" ali kad se malo preslusa, nije bas isto! toliko.... dezurni Mrgud! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
@DaBear
Mislim da si u pravu sto se tice aranzmana. Problem je sto smo 3 meseca radili pesmu, sa pauzama, pa se covek malo izgubi i ponestane objektivnosti... Sredicemo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
upravo preslusao.....meni je zanimljivo
![]()
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Elektribe feat. Everlast production | silicon science | Promocija radova | 9 | 08-04-2008 11:50 AM |