|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Dezutilo...apsolutno se slažem s ovim za kurzweila + jedan stage piano i radiš glazbu i ne razmišljaš o gumbima, paternima, điđa-miđama...
https://web.facebook.com/MEDIA.CREATUS/?fref=ts Last edited by mandrak; 25-03-2008 at 10:46 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Bas tako, ne razmisljas o glupostima nego o muzici.
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
M3 u odnosu na extreme.. ukratko : bolji bandwith daklem svjetliji , manje plastican sound. bolji filter i rezonanca, vise glajda, osjetno kvalitetniji.
meni sto se tice sounda onako na prvo slusanje. doboro isprogramiran, kao i uvijek kod korga, u odnosu na rolande. isktoriste ga i vise noego sto moze. ostalo su dodaci u kvaliteti sampleova, kontrolama, sekvenceru, arpegiatori sa KARMA tehnologijom (cirkus maksimus) da radim estradnu A produkciju sigurno bi dobro dosao, pogotovo kao sketch pad za brze ideje.. stisnes dve harme a ono krene cudo. za ozbiljniji rad, gdje mi trebaju apsolutni top sampleovi i pravi sintesajzeri umjesto aproksimacija, nebi ga bas puno korsitio. vrlo zanimljivo al brzo dosadi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ono ?to me najvi?e pali kod M3 je glava syntha koja se po potrebi mo?e izvaditi i spojiti na drugu klavijaturu. Bio sam nekoliko puta preko bare, pa kad bi vidio kako mi oni krvnici bacaju klavijature po aerodromu do?la bi mi muka. Ovako bi napravi kuferić za glavu i uzeo je sa sobom u avion.
Inače, ima san puno puta priliku slu?at Kurzweilove i Emulatorove proizvode na velikim razglasima i mogu van reći da ni jedan Korgov ili Rolandov instrument ne izlazi vani tako uvjerljivo.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg M3 / R3 | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 23-08-2007 06:35 PM |