|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, pomoc
Bio sam u prici za jednu kucu u kojoj je trebalo zivim sa porodicom i radim studio (ziv bubanj, i sl zahvati), pa me ljudi ispalili u poslednji cas. Sad sam nasao drugi prostor, koji je ok za stanovanje, a ima tavan koji se da ovako urediti, otprilike. Prvi put nesto crtam, ne zamerite na gomili gresaka, samo da se vidi - MOZE li ovo da bude ok? Spoljni zidovi treba da se zidaju (cvrst blok verovatno), i moze najvise jedan cvrst zid unutra, ostalo mora (kosine, plafon koji nisam ni crtao) montazno (gips ili drvene ploce). Komsiluk je miran, nema puno saobracaja..... a sutra treba da javim liku da li kupujemo ovo (kredit ![]() Moze li ovo da se sredi (znaci, sad postoji samo crep sa gredama i ploca)? Ne mora ovako da bude, izuzev WCa, koji mora biti onde, i cvrstog zida unutra, koji jedino moze tu, gde je HVALAAAAA
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
jel moze ovako? | filip | Dizajn i konstrukcija studija | 26 | 04-02-2007 01:57 AM |
Moze li | alfom | Computer Hardware | 5 | 20-01-2007 06:01 AM |