|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Ma ovo je 'fijuuu' kombinacija.....
Nalazi se u venecueli gdje inace zivi moj dobar drug koji je voljan da to uzme za mene i donese kad dodje.... A dolazi tek na jesen. ![]() I da.... U pitanju je manja kinta od ove projektovane od strane max-a na pocetku threda.
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Pozdrav! Ja sam svoj prodao za 1600? . Upalio sam ga dva puta i nije mi se svidio u kombinaciji sa AKG C12VR...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Trebalo je da prodas C12 ....
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
a sta mislite o avalon M5?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ivan Lekic
|
![]()
radim sa njim i odlican pre .. inace to je mono pre od avalona 2022 .. prosto ne znam da li ima bolji od te firme ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
ok, jer sam mislio ili njega ili Joemeek OneQ , ali ovo mi izgleda nekako bolje, mislim, izgled i nije bas neki, pre mali je...ali mislim da je bolje kvalitete od one-q , i uz to sam mislio uzet Lexicon MX400 XL :
http://www.audiopro-croatia.com/mex/....php?art=4197# ili mozda bolje da uzmem liquid mix?? http://www.audiopro-croatia.com/mex/...l.php?art=2657 slicna je cijena, a sa liquid mixom dobijem puno vise efx i ostalog.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Cekaj..... Koliko kosta avalon, a koliko joemeek? I prevedi u eure priblizno please.. Nesto mi nije tu jasno...
![]() |
#20 |
Banned
|
![]()
Hm....ja bih opet 737 u svakom slucaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Modifikacija Avalon 737sp | RNT | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 30 | 14-07-2008 10:27 AM |
Pomagajte Drugovi...!!! AVALON vs UA | djzolika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 16-01-2008 12:38 PM |
Avalon - Behringer | kran | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 24-02-2006 06:29 PM |
Avalon M5 ?!? | Patalo | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 19-11-2005 09:56 AM |