|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Dakle, proverio sam tacno... i nije mi najjasnije o cemu se radi (mada mozda i nema veze)
![]() ... na spravi pise da je potrebno 9v AC, 500mA... a u specifikacijama sprave stoji da se koristi adapter (originalni adapter koji ide uz spravu) koji ima izlaz 9,75v AC, 820mA... ![]() ![]() ![]() ![]() Pozz
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Bio licni dva puta NEMA AC!!! RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ajmo malo o osnovama elektrotehnoke.
AC-Alternating Current, ili ti naizmenicna struja. DC-Direct Current, istosmerna struja. Znaci ako vam za uredjaj treba 9V AC, vama je potreban samo trafo. A ako pise 9V DC, onda vam je potreban kompletan ispravljac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
u kojoj si skoli to naucio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Retroman znaci ne mogu da verujem, zvao sam ih juce dva puta i rekli su mi da ima... cu cu cu cu ![]() Pozz
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
U radio klubu NEMA... sada sam ih opet zvao i prosli put me nisu razumeli kad su mi rekli da ima...
Ako neko zna gde ima neka javi... mozda pravi neko... znaci izlaz: 9v AC, 1A... Pozz
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ma ja im kazem treba mi Adapter (ne kazem ispravljac) na 9V AC, oni odu i donesu mi DC ispravljac, pa tek kad im ukazem na to da to nije AC, oni tek tad ukapiraju sta ja hocu. Tako je isto bilo i u drugim radnjama. Bio sam u Micro Princu kod Slavije, Kanibalu, i jos tri radnje oko Kalenica, niko nema. ![]() RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|