|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ne razumijem, zasto inzistiras na americi ???!? pa imas ovdje za kupiti NOVI fireface400 za oko 600 - 650 eura ... to je njemacki proizvod, sta ces to vuci od tamo..kad imamo ovdje odlicne cijene za RME..
ima ih posvuda. a za malo preko 1000rke mozes dobiti i fireface800. da si u hrvatskoj ja bi ti prodao svoj, dobio sam nedavno za prebijanje neke love jos jedan ff800 iz Audio Pro. jbga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pa kontam da je u USA sve jeftinije
![]() ![]() Nego Clusterchord... baci cenu tog ff800 na pm ili ovde, svejedno... ali napravi neku lepu cenu da ne moram da roknem nekog za lovu ![]() ![]() Pozz
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
E Zoki Zoki ipak si podlego pritiscima!!!
A de je ona parola spasa:''meni to ne treba"? ![]() Salim se Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Aaa pa rek'o sam ja da cu uzeti nesto malo bolje, i da se resim ovih naprava sto rade dobro samo pod OSX-om (lazem, ova radi dobro i pod win-om ali neke sporedne stvari me nerviraju), i onda cu se smiriti, majke mi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozz p.s. Korenjak, cujemo se ovih dana da svratim da vidim masinu na delu...
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Zoki
obavezno se cujemo, nego sad mi neko njesra od windiwsa neki satro sp3 nisam imo drugi.... A ne da zaebava nego je pravi d'kadzia..... Mora da mu metim neki ''Prozors" naposleno.... I mora neki "Biosi" da se pogase.... Cimni me pa dojdi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Pre otprilike 2 meseca prodat Fireface 800 za 800 EUR
![]() http://www.rumski.com/forum/showthre...light=fireface |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Salim se, naravno... javio se Ivan i dao stvarno lepu cenu za ff800 ali jbg, ja te pare tesko da cu imati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... a sta mislite o Motu 828 Mk3? kosta oko 800dolara (650e) tamo... Koliko znam Motu je malo naklonjeniji OSX-u ali za razliku od Digidesign-a driver-i za win su odlicno uradjeni i ne prave probleme (barem 2408)...
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
E-MU 0404 USB - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 3 | 27-08-2012 02:11 PM |
usb audio interfejs do 180 e | manem78 | Computer Hardware | 23 | 15-10-2009 10:35 PM |
US-100 audio interfejs iz TACSAM-a | dejankuki | Computer Hardware | 0 | 03-09-2009 02:16 PM |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
Audio interfejs i | icb | Computer Hardware | 2 | 29-08-2007 01:47 PM |