|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
ja sam dobio snimak sa 737 i C414 al onaj gold, valjda je c-12 membrana unutra, i bio je bolno presvetao.
Mikrofon sa kojim sam najvise radio je Neumann TLM170, i zanima me dal se negde moze kupiti i za koje pare, kao i sta mu je adekvatna zamena? Uskoro bi trebao po 3 put da snimam ortaka Sudanca poreklom (crn ko zemlja) i ima taj autenticni crni vokal, dubok i prelep. Uspesno sam ga snimio prvi put sa tlm170 na obicni voicebox od focusrite-a. Sledeci album smo snimali preko Amek-ovog mixera (Amek Big), i nije valjalo. Ovog puta se kanim da pozajmim/pazarim lanac pa da ga snimam u svom ateljeu, i za sada jedino sto mi je na raspolaganju je SolidTube i Voicemaster Platinum PRO.. da li je vredno pokusaja? Sta bi eventualno preporucili za kupovinu? Spreman sam da platim do 500e za jedno ili drugo (ako kupim mic, kacio bi ga na focus-a, ili da kupim preamp pa da furam solidtubea? ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ma.... jedino ako je neko cackao eq na avalonu, meni je c414 sve, samo ne svetao, mada ume da zabrlja sa neugodnim sibilantima
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
tvoj trident i rode.....
alaaa ces da deessujes prijatelju moj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
I sto sad covjek da zakljuci? Svjetlo-Tamno-Svjetlo-Tamno-Svjetlo-Svjetlo-Tamno-Tamno-Svjetlo
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rode NT5 ili... | akordeonista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 36 | 17-05-2009 09:14 PM |
rode ntk | koca | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 12-03-2009 04:31 PM |