|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
mod?rateur analogue
|
![]()
postoji li taj machine drum kao plugin na pc-u, ili u live 7 za pc?
zvuci kao dobar izvor da se nesto sintetizira, posamplira i preko SDS-a prebaci u moj emax ili neki drugi (karakterni) hardver sampler. da ga malo zamrlja.. inace , hardverski sampleri, pogotovo stari su odlicni za taj dodatni 3D, da malo makne bubanj od nas.. sve postane "vece". btw tema sa harmama u arpeggiu (krene na 5:15) zvuci kao dobar potencijal da se negjde pojavi na nekom dalekom onako sje*anom padu. ili nesto tako. vazno da harme nemaju previse direktne veze sa bas linijom - da se stvara ta tenzija.. tako mi to ovdje mirisi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Perkusije nisu proizvod MachineDruma nego MicroTonica i on postoji kao AU i kao VST. Odlican je. Pogledaj na http://www.soniccharge.com/products MachineDrum je hardverski synth o kojem trenutno mashtam. Verovatno sam ga zato i napisao... ![]() Ti pozadinski zvuci i izmena aranzmana su mi definitivno sledeci korak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
miks je znaci u liveu, na macu, ako sam dobro shvatio..?
ajd potrazicu taj microtonic da vidim kako se to ponasa.. ![]() EDIT: imam ga.. ![]() za ovo iza bi cak mozda igrao neki M-Tron zbor, ali kroz analog filter i delay.. ili neki fantom zbor/vox sa tritona,fs1r ili sl. Last edited by clusterchord; 05-03-2008 at 06:06 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
da se ne bavimo tehnikalijama, meni su numere monotone i mracne..
ali to je samo moje licno misljenje, nemojte da vas obeshrabri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Hmmm... TO je ok. Namenjene su da budu mrachne i po malo nervozne. Razumem te i za monotoniju...
No, to moze biti i pitanje ukusa. Ono shto mi moze pomoci su bash tehnikalije. Taj momenat u muzici izlazi van ukusa i zanra, tako da ako imash neku kritiku sa te strane, shoot! ![]() BTW mix jeste na MacBook Pro, Live 7... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prva 3 tebi najdraza projekta | Braca | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 19 | 30-03-2009 06:49 PM |
28-11/6-12-2008 - cfsn pres. ILLECTRICITY festival @ Zagreb | flop | Razno | 4 | 14-11-2008 12:55 AM |
ArhiteK - Spider Bluese | ArhiteK | Promocija radova | 11 | 30-05-2008 07:32 PM |