|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
"ne znam tachno shta radim, al obrcem potenciometre dok ne bude dobro.."
![]() svaki od tih plugova mi se svidja na svoj nachin.. inflator mi je najtransparentniji od svih (dok ne zaklipuje interno) i sa njim dizem signal do zeljene jachine, na vintage warmeru dodajem drive dok mi ne zazvuchi kako zelim, malo blage kompresije mu dodam.. i inache, veoma mi se svidja kako obradjuje visoke tonove, pa ako treba popravke na visokim to obavim u warmeru.. a, naposletku dizem rms sa limiterom iz ozonea i poslednje korekcije (i dodatne kompresije) celog frekventnog spektra radim u multiband kompresoru iz istog pluga.. zadovoljan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Uzmi ne?to samo da se usnimi ne?to u komp,a kasnije kad bude para i vi?e iskustva(najva?nije)uzimaj skuplje stvari...Sam zvuk je ionako najbitniji-svi bi mi htjeli imat najbolje ma?ine i bit najbolji u svemu-da li je itko vidio atletičara koji je pobjeđivao u svim disciplinama?....pa ne bih rekao niti će se takav ikada roditi.Stari moj samo snimaj,a ako to bude valjalo naći će se netko sa boljom opremom i vi?e iskustva tko će ti u?minkati stvari...(2 i bolja opcije od 1!)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
sergej bubka?
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Last edited by 66musicman; 01-03-2008 at 02:41 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() Ovo je potpuno pogresno , inflator dodaje harmonike i kad su ga pravili ideja im nije bila da bude cist nego da na odredjeni nacin ( dodatkom parnih harmonika )imitira glasnoscu lampaskih pojacala ..... Tako da od transparentnosti tu nema nista ...... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
jeste, ali kada ga dignesh za +3db (approx), i uporedish sa istim gainom od +3db u warmeru, transparentniji je.. tj, losh mi je izraz.. najzivlji je..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
eee hvala dru?tvo...dobre informacije....Stavit ću tu par trekova...ali nemam net(zato sam i rijeđe tu), pa će mi to napraviti frend
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|