|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
Bas tako. Postoji mnogo klinaca koji repuju bolje od njega, a da ne pricamo o neki "poznatijim" imenima.
Kad smo vec kod iskrenosti. Secam se, pre jedno 4-5 godina, upoznao sam jednog lika, rom je bio, radio u luna parku, jedno celo vece mi je repovao svoje tekstove. Lik je bio veoma nepismen ali se osecala iskrenost. Malo je iskrenih repera kod nas, a sve je manje onih koji rep rade iz ljubavi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
^ajzea? hahahahhah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Mene cesto smore teme tipa " mi smo glavni , ribe se vrte oko nas , ko ne misli tako , taj je p**** ... " Meni je to kopiranje amera , jer tih geto prica kod nas generalno nema .... i ne mozes biti iskren .... Sky i ekipa su prvi poceli da repuju o nekim normalnim temema , o kojima moze da se iskreno repuje , a mislim da sa te strane Ivan ( ma koliko da je losiji reper od mnogih ) ima svoj i iskren stav ..... Kome se dopadne ok , kome ne i to je ok .... verujem ..... Covek je ziveo u losim kvartovima , gledao da se ne zamera sumnjivim likovima , video dosta lose price , tretiraju ga kao stranca , sustinski moze jedino da se poistoveti sa raznim strancima slicnog ekonomskog nivoa ..... i prica svoju pricu .... Mi smo se potrudili da to sto on radi spakujemo najbolje ( zaista ne zvuci lose ) Nisu koristeni loopovi , sve je radjeno od starta ..... ali ipak je ovo NJEGOVA prica .... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
Ma ja se muzikom ionako bavim iz hobija...
Inace radim u piljarnici i prodajem kelj i kelerabu... Nemoj da odemo predaleko. Bez zelje i namere da ikoga uvredim, ali rep u Srbiji (pa cak i u ostatku sveta izuzimajuci Ameriku...ali ostanimo za sada kod nas) je otprilike na nesto visem nivou od svinjogojstva u Iranu. Evo neka me neko prosvetli i uputi u srpski rep underground (jedino tako mogu objasniti da nesto mozda nisam cuo). Posle toga, mozemo da poslusamo i Snoop-a i Dre-a i razne crne i belog repera. Mozda zaista nisam u pravu ![]()
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
Max (uskoro izdaje album)
Ill goverment - iz te blokovske maxove ekipe Bauk squad - slichna pricha kao kod bc-a, shto iskreno ne gotivim, ali su mi kul ovako Carski rez (arhitekti) - ukljuchujuci Blokovskog (aka Kajblo Spirit) i Mladog Mauzera (aka Rastamon) 5 stepen - obrati se janu Bvana (skoro izdao album) i pun organ ostalih grupa.. dakle srpskog andergrounda ima.. i to podosta.. chak shta vishe, imash po jednu grupu na 4 slushaoca.. shto je jako loshe, realno.. jer ima malo kvaliteta.. al eto ja sam nabrojao one koje ja smatram kvalitetnim i vrednim pomena.. da ne pricham o tome koliko grupa sam ja radio i snimao, i koji su postigli kolki tolki uspeh kod nas.. jer realno, jako mala je slushanost hip hopa ovde.. a oni koji bi doshli na koncert, ne dolaze jer "nemaju pare".. ili ako dodju, mrshte se i glume ludilo shto, naravno, frustrira izvodjache.. iz istog razloga sam i ja odbio par nastupa.. jer, realno, pre bih repovao u garazi sa mojim drushtvom nego pred 100 klinaca koji se mrshte... O nashoj sceni da ne pricham, ali evo ti ukratko listing izdatih albuma: Struka - ipak se obrce, muzika iz podruma Gospoda - platinam mixtape 1, i ne znam kako im se beshe zove album oneya - 1st serbian mixtape bassivity lud - u ime igre bvana - ko je ukrao jogurt bad copy vec svi znate gru sa svoja 4 albuma, i sad sprema josh jedan vikler sa svoja 3 4 albuma ajs nigrutin sa svoja 2 albuma d fence demonio vip krang (moze slobodno i u underground da udje) ------------------------------ monogamija prti begee sha (novi album) ila (novi album) shwarcenigga itd itd.. ispod crte su izvodjachi koji nisu proshli atest kvaliteta kod mene.. pali su na ispitu, ali imaju izdate albume.. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
|
![]()
p.s. za ostale informacije poseti www.radivizija.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Senior Member
|
![]()
Daleko smo mi od Amerike ali nije bas tako crno kao sto mislis Ogi.
Quote:
![]() Ajde dajte neki mp3 pa da diskutujemo o zvuku.. Mogli bi vas dvojica ako imate vremena da napisete nesto o samom snimanju, mixu, itd. posto na ovom forumu nema puno materijala vezanog za hiphop zvuk, a pominjete da je ta stvar super odradjena. Pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
Koja dvojca? max i ogi?
btw, marchelo zivi od muzike.. a i vikler je bogme pocheo da ide njegovim putom.. ![]() p.s. nisi mi nakachio pesme.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
|
![]()
Pa da.. Koliko sam ja razumeo, kod Ogija je snimano, a Max je radio mix.
Bacicu ti linkove, bez brige.. ![]() Ne znam dal' zive samo od repa ali ok, oni i zasluzuju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Sto rece Max, prica o "srpskom getu" je tolko glupa, da je nema na svetu gluplje. Rap u nas se na kraju svede na polupismene bilmeze (cast izuzetcima, sami ce se prepoznati ![]() Ponekad se pitam sta li im se nalazi ispod frizura (ukoliko i frizura ima...). Opet rece Max za Viklera, ali to je on. Jedan i drugaciji.A opet, uprkos tome sto je deo ekipe, Bad Copy mi redovno izaziva osecaj mucnine kada cujem "uno due tre..." ili "daj daaaa piiijeeeem" ili mnostvo drugih stvari. Na momente se vidi da ima tu duha, ali jednostavno, ja to lose varim. Da sada ne ispadne da redom idem i pljujem, necu vise, ali stvarno. Nisam cak ni imao nameru, ali ne znam sta mi je. I sad mi malecka stoji u gluvoj i ceka da snima pevanje, a ja se dopisujem. Stvarno sam i ja... ![]() Quote:
Sto se mene tice, ja sam vec napisao. Caj od nane, med, beli luk, Classic 2 i Amek 9098 + 10 dana sa Ivanom, koji je realno dobar decko ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Studio Ivančica - Slavonska Po?ega | didovzub | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 03-03-2009 12:42 PM |