|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]()
Daleko smo mi od Amerike ali nije bas tako crno kao sto mislis Ogi.
Quote:
![]() Ajde dajte neki mp3 pa da diskutujemo o zvuku.. Mogli bi vas dvojica ako imate vremena da napisete nesto o samom snimanju, mixu, itd. posto na ovom forumu nema puno materijala vezanog za hiphop zvuk, a pominjete da je ta stvar super odradjena. Pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Koja dvojca? max i ogi?
btw, marchelo zivi od muzike.. a i vikler je bogme pocheo da ide njegovim putom.. ![]() p.s. nisi mi nakachio pesme.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Pa da.. Koliko sam ja razumeo, kod Ogija je snimano, a Max je radio mix.
Bacicu ti linkove, bez brige.. ![]() Ne znam dal' zive samo od repa ali ok, oni i zasluzuju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Sto rece Max, prica o "srpskom getu" je tolko glupa, da je nema na svetu gluplje. Rap u nas se na kraju svede na polupismene bilmeze (cast izuzetcima, sami ce se prepoznati ![]() Ponekad se pitam sta li im se nalazi ispod frizura (ukoliko i frizura ima...). Opet rece Max za Viklera, ali to je on. Jedan i drugaciji.A opet, uprkos tome sto je deo ekipe, Bad Copy mi redovno izaziva osecaj mucnine kada cujem "uno due tre..." ili "daj daaaa piiijeeeem" ili mnostvo drugih stvari. Na momente se vidi da ima tu duha, ali jednostavno, ja to lose varim. Da sada ne ispadne da redom idem i pljujem, necu vise, ali stvarno. Nisam cak ni imao nameru, ali ne znam sta mi je. I sad mi malecka stoji u gluvoj i ceka da snima pevanje, a ja se dopisujem. Stvarno sam i ja... ![]() Quote:
Sto se mene tice, ja sam vec napisao. Caj od nane, med, beli luk, Classic 2 i Amek 9098 + 10 dana sa Ivanom, koji je realno dobar decko ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Nanu pijem redovno, bar 1 dnevno. Jos samo da nabacim rodu i ameka..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Rode imas svakog Petka od 20:00, a za Ameka ces morati da se snadje sam...
![]()
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Boga mi Ogi, Nemci mnogo dobru lovu prave od repa...Bas dobru lovu, u Francuskoj se isto dosta slusa rep i imaju kultne izvodjace, da ne pricam kakve undergorund izvodjace imaju, pa cak kapiram da i u Engleskoj isto ima dosta repa, samo sto ja sve sto sam cuo od Engleza mi je nekako nesvarljivo...Ali to je razlika u trzistu, vece zemlje, vise publike, jaci ekonomski standard, prodavaniji diskovi, drugacija svest, vise repa u medijima...Kod nas bas i nema mnogo gangsta repera, Marcelo se bavi nekim drustvenim temama i interesantan je starijoj publici ("pametan decko, ima sta da kaze"), harizmatican je i u pesmama i na bini i privatno...Voodoo Popeye oduvek je imao sta da kaze, i sad ima dobar album, ima potencijalnih hitova na koje bi se siroka masa lozila, izdao je za RTS, ali ga nesto ne vidjam po medijima, tu i tamo se pojavi negde, kao i svaki drugi reper...A slozicete se sa mnom, da svi ostali muzicki pravci osim turbo-folka i samo odabranih izvodjaca main stream pop-a su uguseni, nema ih onoliko koliko bi mogli da pruze i koliko bi mogli da budu slusani...Jednostavno nije problem u Srpskim reperima, nego je problem u zemljoradnickoj zemlji...
A sto se Ivana tice, vec nekoliko sam puta pogledao spot i preslusao pesmu, nije bas stilski razvijen, prica se cuje da je iskrena i on to lepo prenosi , oseca se iskrenost, ali nije dovoljno samo biti iskren...Najpopularniji reperi u Americi nisu bas ono sto pricaju da jesu, nije poenta u tome da li je prica iskrena nego koliko ce narod to da slusa, a ja ne verujem da bi narod slusao ovu pesmu pa makar bila non stop na svim kanalima...Ali generalno Ivan nije los, nije najbolji u Srbiji, ali je iskren, sto meni pesmu cini zanimljivom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
gde li je perun da nesto kaze o svemu ovome , posto je prosao jedno i drugo ... od bgp-a do atelje-a trag . koji je najduze u svemu ovome duze nego heatman npr. (ne hejtujem te nego sam te naveo kao primer) i moze da bude kompetentan o celoj janovoj prici tj post iznad i sto neki ljudi olako shvataju hiphop tj rep kak ogod ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Studio Ivančica - Slavonska Po?ega | didovzub | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 03-03-2009 12:42 PM |