Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 14-02-2008, 11:37 PM   #14
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Nuendo.log.......?

Nije poenta da ja sad hvalim RU DAW. Vec sam hteo da kazem da comp uopste nije tako lako sastavit i da radi stabilno bez ozbiljnog iskustva.
Ja sam sa proslom masinom isto kao i ti jurio sve moguce optimizacije winda. probao i ovo i ono. A sa ovom novom masinom imam uredan SP 2 bez ikakvog dzaranja, i potpuno sam zaboravio mnoge stvari, jednostavno nemampotrebu bilo sta da cackam jer sve radi savrseno.
Pri tome sam sve instalacije radio sam kao i ranije. Znaci nije do toga.
Mislim da sistem sklapanja hardvera tj. sklopiti odredjen broj komponenti koje ce sto sa izborom a sto i sa setovanjem dovesti do toga da imas jako stabilan sistem. Ko i suprotno gde mozes da sastavis hardver koji pojedinacno svaki element za sebe je ok. ali u interakciji se neke stvari nevare i naravno opet setovanje.
Ocu reci da sklopiti komp koji je stvarno stabilan i sa dobrim performansama uopste nije lako.
Hteo sam jos da dodam, da nisam bas totalna neznalica u vezi compova. Sastavio sam u poslednjih par godina 10-tak kompjuter ortacima ali za kucne potrebe, ono net, malo Ofice i jednostavne igrice.
Ali posle izvesnog upoznavanja sa problematikom sam poceo da shvatam koliko tu kuka i kvaka ima na putu do dobre i stabilne masine.

Last edited by LACKY; 14-02-2008 at 11:44 PM.
LACKY is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules