|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Member
|
![]() Code:
Writing | ################################################## | 100% 40.83s avrdude: 15214 bytes of flash written avrdude: verifying flash memory against x0xb0x.hex: avrdude: load data flash data from input file x0xb0x.hex: avrdude: input file x0xb0x.hex contains 15214 bytes avrdude: reading on-chip flash data: Reading | ################################################## | 100% 27.92s avrdude: verifying ... avrdude: 15214 bytes of flash verified avrdude: safemode: Fuses OK avrdude done. Thank you. ![]()
![]() |
#122 |
Member
|
![]()
Nabavka delova iz Digikeya je jos uvek u toku. U stvari, ceka se na delove koji su out of stock. Najproblematicniji su Grayhill apsolutni enkoderi koji se proizvode jos uvek ali ih vec neko vreme nema na trzistu. Trebali bi da se pojave za 2-3 nedelje. U toku je nabavka retkih delova koji bi uskoro trebali stici a njih cu odraditi u svojoj reziji i ponuditi ovde.
![]() |
#123 |
Member
|
![]()
Sa zadovoljstvom vas obavestavam da su svi retki delovi stigli u Englesku.
![]() Lista delova: 2SC536 2SA733 BA6110 2SC2291 2SC1583 LA4140 2SK30A(O) 2SK30A(Y) AN6562 Digikey i Mouser orderi su jos na cekanju dok se ne pojave delovi koji su out of stock. Takodje cu da dobijem jedno Pac-Tec PT10 kuciste pa cu testirati i ostale varijante za prednji panel napravljene od graverske platike (rowmark.com) Preliminarni dizajn u Pac-Tec PT10 kucistu. (slika je fake - photoshop montaza) ![]() Inace, ovo kuciste ne moze da se nadje u srbiji u crnoj boji. Videcu jos koje varijante postoje da se naruci. Ortak je kupi krem kuciste i prefarbao u crno. Nije problem. Dali ste da se organizujemo za ova kucista na vreme jer se na njih ceka 2 nedelje ako se ne varam. Mogu da proverim tacno koliko kosta, ali mislim da je oko 20tak EUR. Za sada stoji verzija od celika, mada oko toga ima dosta posla jer je neophodno smiglanje, farbanje osnovnom bojom, finalnom i sitostampa. U slucaju ovih rowmark panela sve bi kostalo jeftinije i bilo bi gotovo veoma brzo. Naravno svaka customizacija tipa "kocu da mi pise pera lozac umesto x0x" bi bila moguca i veoma jednostavna za realizaciju jer nije neophodno da svi paneli imaju istu stampu. Za sada evo slicice sirovih celicnih panela. Ovaj put bez greske. ![]() ![]()
![]() |
#124 |
Member
|
![]()
U vezi Pac-Tec PT10 kucista. Na kolicine preko 5 komada cena je 1596 din + PDV, a rok isporuke 9-14 dana.
Kao sto sam vec pomenuo, imaju samo krem boju ali nije problem da se prespreja. Ako se farba u crno - sprejom za branike. Ko hocete neku drugu boju, najbolje je naneti prvo sloj prajmera (takodje sprej) pa nakon susenja bilo koju boju (osim kreca ili polikolora) ![]() Ko je zainteresovan za kuciste neka se oglasi. PAŽNJA: slika je samo ilustracije radi. U ponudi je samo bež varijanta ![]()
Pozdrav, Sasa Last edited by Fibra; 28-03-2008 at 06:07 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Member
|
![]()
ja sam za
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Member
|
![]()
Zdravo Cucko, a sta mislis za slanje... mozda bi bilo zgodnije da kupis u Nemackog kuciste, nije nista jeftinije ovako. Meni bi bilo najdraze da ti sve ovde dam ako planiras neki dolazak.
Nije bas zgodno za slanje zbog carine, uzasno smaraju. ...ili si mislio da ipak ide po kamiondziji? Znam da te nesto smarao pa nisam hteo ni da te cimam u vezi onih delova.
![]() |
#127 |
Member
|
![]()
ja sam za! rezervisao bih 2 kucista.
nije mi bitno koje su boje, to kako se vecina dogovori. bitno mi je samo da to sve lepo cuhci na mestu. ![]() uostalom, ovo na poslednjoj slicici mi je skroz ok. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Member
|
![]()
Ne znam dali ti je promaklo... ali imamo samo be? opciju, pa je samo pitanje ko hoće a ko ne. Kući?te na slici je PacTec PT10 samo crno. Pritefteriću te za 2 komada.
![]()
![]() |
#129 |
Member
|
![]()
meni odgovara
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Vibrator
|
![]()
koje jos varijante kucista postoje (boje)?
do kad treba da javim? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Puk'o projekat u Nuendu | Everbeatz | Audio Software | 14 | 30-03-2008 10:16 AM |
Projekat uskoro ..... | Steka | Promocija radova | 35 | 25-02-2008 04:01 PM |
pitanje za projekat za lunu2 | saki | DSP forum | 10 | 20-10-2007 10:11 PM |
Sopstveni projekat sa: (Reason-om i Cubase-om). Potrebna saradnja. | Nikolic | Razno | 8 | 27-07-2006 10:33 AM |