|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]()
@cluster...
ako ćemo pošteno - onda smo i ja i ti ovdje zajedno pomješali kruške i jabuke! Jer ovdje je u suštini tema o tome da li isti semplovi zvuče isto kad se puste kroz neki softver ili mpc....to je bila početna tema! Ti cluster počinješ ovo nekako , kako mi se čini, previše lično da shvataš i da mi se malčice ružno obraćaš- što ja definitivno neću činti tebi - niti ću ti zamjerati! Ništa defanziva !- ja ti kažem da ću skinuti patch koji mi ti posaljes minimum 80% - kažem minimum toliko ! Samo mi daj nekoliko dana da pozavršavam neke obaveze , pa de se dogovorimo kako i šta i onda to da odradimo- da se više neke stvari razrješe... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
problem sa eqium / roger nichols uniquel-izer | Arthur | Audio Software | 6 | 24-03-2009 06:13 PM |
novi LINN Drum II | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 19-01-2008 09:57 AM |