|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ja koristim software. za ono sto hardwer ne moze ili radi losije. ne zabranjuje mi vjera. istina neki put pustim VST van kroz par analog spravica pa natrag da malo zivne. a Baltazre for the record, sve analog emulacije sam probao)
primjer: kameleon5000 jbe mamu - odem u mutator i vratim se, plus malo lex300 i zvuci apsolutno fenomenalno. i nema ga u hrdveru. dakle, Balt ne mjesaj kruske i jabuke.. nasa diskusija je iskljucivo o soft emulacijama u odnosu na originale u hardveru.. niko ne spori da u soft sintu mozes imati i vise sinteze i oscilatora i svega lampica nego sto mozes u hardveru. postavlja se samo pitanje jel zvuci upotrebljivo ili ne.. a to je individualno, i van konteksta ove rasprave.. e sad da se vratim na ono prvo, i da ne kenjam oko vruce kase, svako ko misli da moze imitirati analogiju na softsintu IDENTICNO ili 80% ili sta ja znam. treba da ode kod otorinolaringologa ili mozda cak i neurologa. eto zamara me ta politicka korektnost. kad znam sto znam. sta sad, svi smo se pretvorili u uljudne peskire? ako uljudenost znaci zatomljavanje vlastitog stava, iskustva i misljenja e onda ga jbi. ako se sa gore navedenim neko ne slaze nek fkin dokaze. argumentacija ili nek ne njanjka. ja stojim iza onog sto govorim, i nije me stid to rec naglas. s time da opet po stoti put naglasavam, ovo nije rasprava o "BOLJE ansparam LOSIJE" vec jeli emulacija "ISTA ili NIJE ISTA". daklem ako neko koristi softeer hardver, motornu piulu ili prdi.. to ne odredjuje ili vrednuje njegovu muziku, njega kao coveka i kao komunistu.. prema tome dosta sa defanzivom.. ako nemas hardver il nemos da ga kupis.. a ja ti izjavim da je tvoj emulativni softwer slaba imitacija nisam ti hebo mamu.. vec sam ti reko nesto iz direktnog iskustva.. vrijeme je da se malo odraste..da? ne? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
problem sa eqium / roger nichols uniquel-izer | Arthur | Audio Software | 6 | 24-03-2009 06:13 PM |
novi LINN Drum II | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 19-01-2008 09:57 AM |