|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Auh...
Ne dopada mi se taj princip moram da priznam.Ali hajde,moze li neko da mi objasni u ciframa Znaci : Zelim neve,zelim dobre njegove reverbe zelim precision Koliko je to u evrima,i sta u radnji treba da trazim. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
|
![]() Quote:
recimo... $500 za precision mastering alate $700 ako hoces bas sve neve plugove... mada moja ti je preporuka da kupis uad (project ili studio ili kako se vec to sada zove) pa da vidis naknadno sta ti tacno treba...recimo, od precision serije ne moras uzimati limiter ili eq, od nevea ne moras 1081 i 1073.......barem ne u pocetku... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mason
|
![]()
1073???? Drzniche!!! Uvredio si mi omiljeni plug!
![]() ![]() ![]() Biraj vreme, mesto i oruzje!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() Ja cu da pustim Duendea sa svojih 32 kanala na UAD pa da vidimo ko ce da pobedi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Mason
|
![]()
Ja sam uzeo ceo Neve bundle... ali, ne znam do duse zasto, radije koristim 1073, nego 1081...
Sad, ne znam u kom bese paketu ide Pultec Pro i koliko bese kosta... mislim da on i nije skup, ali... i to mi je omiljeni EQ, kao i Pultec eqp-1. To bi bilo lepo da ima odmah... Pultec valjda ide cak i uz project pak, a pro mora da doplati (valjda)... ali vredi...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 28-01-2008 at 12:32 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Universal Audio | dr.Ru | Vlado Georgiev | 1 | 23-02-2005 04:20 PM |