|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
A sto ih recimo DRE ima 4 komada, aktivna, upaljena u istom trenutku?
Potpuno se slazem u tome da su mpc crnje koristile iz xxxx razloga i da se tako 'stvorio' sound..... I ponavljam..... Nije nemoguce postici iste ili slicne rezultate sa pc, mac, ili battery, f loops-om ili sto ti ja znam.... Ali isto tako nije nemoguce ni preseliti stan sa yugom, mada bi kombi bolje dosao. ![]()
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Na Discovery kanalu ima jedna zanimljiva emisija koja se zove Myth Busters , i majke mi, dodje mi da im smjesta napišem pismo da malo obrade taj famozni MPC...
Već dugo ja pratim tu famu oko MPC-ja..godinama...nažalosto, nisam ga još uspio dovatiti, jer je na našim prostorima prilično rijedak, al sam vidio i čuo bezbroj što video, što audio demo-a i pročitao takodje masu rasprava po stranim forumima... Mogu da vam garantujem da će Fruti da ga oduva , što bi braća Švedjani rekli "before you say MPC" ! ![]() ![]() a, ta priča o razlici u konverterima je davno razbijen mit! Zahvaljujući toj priči jednom odoh na jedan forum gdje je bilo masu MPC korisnika i počeh temu o tome i ispadoh glup, jer su ljudi koji koriste isti taj MPC u većini slučajeva rekli da razlike nema u konverziji i da je to priča pričina! Ljudi prosto vole da koriste MPC jer imaju para i ne vole da klikću mišem - vole da imaju jednu spravu koji mogu ponijeti i po kojoj mogu udarati po pad - ovima i to je to! Tako da ne treba bacati pare osim ako prosto nisi bogat i to predstavlja zadovoljstvo i boli te uvo! Medjutim što se tiče neke razlike u zvuku - tu nećeš dobiti ni jedan cvonjak što mrmori za tih 1000 i kusur evra što bi dao! Rhino, vjeruj mi da je (kad tako porediš) fruti sad taj kombi ,a mpc jugo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ajd kad dodjes u moje krajeve cu da probam da izorganizujem da podjemo da se upoznas sa 3000 R.Linn....
Donesi svoje drumsetove u midi pa ces da vidis t.j. cujes ima li i koja je razlika.... Ili josh bolje ponesi citav projekat pod uslovom da su ti drumsetovi midi... Ne radi se tu o kompjuter vs mpc??? Koji djavo? Naravno da je komp mocnija/raznovrsnija sprava sama po sebi.... Ako gledas tako onda mpc jeste jugo.. I naravno da je fruity super/brz/lagan softver sto se tice drum programinga, to stoji! Ali kad pricam ovu pricu, podrazumijevam da vise svako ima kompjuter. I komp je koristan za mnooge stvari.... Naravno.... On se i najvise koristi u ovom poslu! Na kraju krajeva svu buljimo u monitore po ko zna koliko sati dnevno.. Lagano, malo po malo se moze, i sve ce se moci vise bez odredjenih komada hardvera....Ali mpc sound ja volim.... Sto da se radi?? ![]() Stvar je u tome kad radim sa mpc-om, fuckash plagove najcesce. Nije li to divno?
aje Last edited by Rhino; 24-01-2008 at 03:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
E, vala bratski, stvarno bih volio da organizujemo taj moj susret sa MPC - om...i ako primjetim razliku bilo kakvu ozbiljnu razliku- pošteno ću priznati da sam ja bio u zabludi...donijećemo setove...nije bitno čije ni koje i najbolje bi bilo kad bi mogli u isto vrijeme da ih pustimo kroz oboje! Pa ako razlike bude - onda ćemo vala tražiti gdje se krije, jer meni priča o konverterima nešto ne pije vodu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Vazi!
Vjeruj mi da sam i ja imao isti stav kao ti! Ozbiljno... Sve bolje lezi zajedno i finije gruva... Uopste ne znam od cega potice razlika, niti zalazim u to... Ja sam jedan od onih koji ne zna da drzi lemilicu ![]()
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Ja se taman danima kanim da podjem u PG da nosim jednu gitaru da mi se popravi, tako kad napokon odlucim da idem - nazvaci te par dana prije da se dogovorimo kad bi to moglo - taman da obavim oboje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Eto tako
![]()
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@Vrac
Kakva 12bit kompresija na izlazima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
problem sa eqium / roger nichols uniquel-izer | Arthur | Audio Software | 6 | 24-03-2009 06:13 PM |
novi LINN Drum II | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 19-01-2008 09:57 AM |