|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Tako je Vracu!!!
Skoro sam nesto citao, to je taj hardware SEQ sa odlicnim Grooveom, al' to je nama koji smo "jabucari" normalno, mi nemamo tih problema koje imaju apotekari...Jos se secam kako je dobar groove bio i na MC 500 i na MC 50, i na AKAI MPC, pa cak i na ATARIju, sve je to jako dobro "vuklo" dok nije dosao windows...
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
nisam probao 3iljadarku, ali ja mislim da to nema veze sa konverterima vec sa gruvom koji pravi mpc. I kada nesto provucem kroz 2500 to drugacije zvuci, mnogo slepljenije i ima bolji gruv. Opet kazem, mislim da je to samo do swing funkcije, kada samo provucem semplove kroz spravu, a ne radim nista drugo zvuk je identican kao i pre nego sto je prosao kroz nju.
Jedino gde kapiram da moze da ima promene zbog konvertera je na mpc60 jer je to 12bitna sprava, ali ni nju nisam probao uzivo samo sam slusao neke loopove koje su ljudi provlacili kroz tu spravu i cuje se ocigledna razlika. Ta sprava vredi 2000jura! Mislim da ces dobiti to sto trazis uz bilo koji mpc. @slowstar - care iskuliraj, zamrzecu meka zbog tebe, mnogo smaras
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Da! Koliko mi se cini R. Linn je patentirao spravu, kasnije je akai odkupio, ali su i dalje saradjivali........ I posle toga se naravno razisli.....
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
problem sa eqium / roger nichols uniquel-izer | Arthur | Audio Software | 6 | 24-03-2009 06:13 PM |
novi LINN Drum II | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 19-01-2008 09:57 AM |