|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Vidji, vidji, pa ovi definitivno ne znaju sta rade, ipak je ona "matematika" bila u bukvalnom smislu...
Сви кандидати полажу јединствен пријемни испит из математике и опште техничке културе. Dakle kao da upisujes neki standardan tehnicki fax gde je prijemni univerzalan i totalno ne vezan za smer koji se bira U PRVOJ godini, a ne kasnije... # Кандидат по основу успеха у средњој школи доноси максимално 40 бодова (збир просечних оцена успеха сваког разреда помножен са два). # Кандидатима са завршеним трећим степеном успех у трећем разреду множи се два пута. Dakle, upises trogodisnji stepen za kuvara i razbijes se od proseka, a onda imas prednost u odnosu na one budale koje su se kilavile za neki prosek u gimnazijama i strucnijim tehnickim smerovima... Pa ovi ljudi nemaju mozga...
Ipak, sta kog vraga ja znam, imam tek 20, jos uvek nisam nista konkretno uradio u muzici, i pijem mleko skoro svakog dana... Last edited by dexyco; 16-01-2008 at 12:28 AM. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zabraniti... | idekius | Predlozi i sugestije | 8 | 03-04-2005 11:34 PM |