|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Moji izvori sigurno koriste origi soft, nema crack nikakve veze s tim, uostalom do nedavno C i N 4 i tako jo? nisu crackirani, iako iLok je. ?to se tiče prednosti za komponiranje, ima ih puno. VST3 unloada pritisak na proc s detekcijom ti?ine i bez neiskori?tenih busova, multipli I/O, napredno routanje, jači sample editor, bolji file management, dodatne MIDI mogućnosti, jo? naprednije editiranje, veća ergonomičnost, GUI vi?e nije lockan unutar API-a (dakle mo?e? sizeati VST windowe kako ?eli?). Konačno, ima i x64 verziju s bit-bridgeom, to je najva?nije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Meni je VST3 revolucija i konačno drag&drop efekata-to mi najviše treba.
@Cluster: Ovdje možeš vidjeti što se za Nuendo kupuje odvojeno http://www.steinberg.net/1442_1.html sad neznam koliko je potrebno za komponiranje, učinilo mi se da je notacija važna. A i nema drum editora. Razocaralo me malo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pa koja je poenta uzeti cetvorku a nekoristiti 64-bit rezim, pa zato i idem na 4. Svi smo pokupovali 64 bit platforme a grcevito zelimo ostati na 32.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Nemojte me sada razapeti, bilo bi dobro da se pojavi neko k'o ima original Nuendo 4 na MAC-u. Pa neka on kaze kako radi... Mogu samo da zamislim kakve probleme imaju programeri da prilagode soft moru "apotekarskih racunara"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
banned
|
![]()
Gotovo je, bićeš razapet prvom prilikom, samo kad se odluči da li ćeš posle raspeća biti pržen na ulju, ili ćeš biti pomilovan, te ostavljen da te izjedu lešinari. Sve u vezi te zgode će biti odlučeno na sledećem saboru audio inženjera, veštica i plemenskih vračeva, koji se, na tvoju sreću, uskoro održava.
![]()
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Hm, a kako radi cubendo na Mac-u?? Baš me zanima.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
batalite price u vezi cubase 4 itd.
koristite cubase sx 3 ili nuendo 3 i sve na windows xp jer vista je bulja teska. Ko ima kinte neka koristi pro tools!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |