|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
nisam reko da je bulja jer ga nisam ni probao, u glavnom sve sto je novo trebalo bi da bude bolje (sto se kompjuterske tehnologije tice barem), ali kazem da se ne treba treskati od zemlju da bi se probala ova verzija, jer svi pricaju o tom VST3 interface-u (pa i ja, zbog toga sam najvise cekao Cubase 4 i cak razmisljam da kupim Studio verziju), a za sada on je neupotrebljiv na ostalim pluginovima osim ovih novih u Cubase-u...eto...strpljenje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Nije neupotrebljiva, nego jos niko nije izbacio plugove u VST3 verziji, a kada to urade osticemo pravu prednost toga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
banned
|
![]()
Svaki program ima svoje bube, samo je bitno naci onaj koji ti odgovara u vecini aspekata. Cubase 4 je lep program, ali izgleda da je ispred svog vremena, bar kada je podrska od strane trecih lica u pitanju. Za to je kriv i steinberg, koji je ovoliko dugo cekao da izbaci novu specifikaciju vst standarda. Nadam se da ce se situacija sa ovim programom popraviti u buducnosti.
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Nuendo 4.
Kad radim čiste audio aran?mane, sve se pona?a normalno i software jako lijepo radi.. Kada radim monta?u audia na video, prilikom zoom out-a (ne uvijek) dolazi do prijavljivanja gre?ke i pada programa.. Auto save intervale sam bio prisiljen zgusnuti na 2 minute i usnimavam 20tak backup fileova (nek se nađe). Budući da N4 imam samo na poslu, nemam pojma kako radi u okru?enju VST instrumenata. Media Bay je super fora, ali se moram jo? njime pozabaviti da bih sku?io ?to sve mo?e. Drag and drop plugina je ono ?to je falilo od prve verzije Nuenda i SXa i u biti jednostavna fora koju pro tools i wavelab imaju odavno. Radi bez gre?ke. VST3 plugini su slijedeća novost i kompresor koji dolazi sa verzijom 4 omogučava sidechain (ducking) izveden gotovo isto kao u pro toolsima. Nadam se da će biti napisano jo? vst 3 plugova s tom opcijom. Jo? kad slo?e "real deal" rooting (iz grupe u grupu bez ograničenja) i panorame na sendu, ?to se mene tiće, ne moraju dalje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
S hardverske strane, ni jedan ni drugi. I ono malo napisane SMP optimizacije Winsa neće uspjeti iskoristiti jer su STA (single threded apps) i iako nemaju kernel drivere imat će nevjerojatnih problema s hendlanjem bilo kojeg sustava multiplih točki procesiranja. A o problemima s Intelovim chipsetima da se ne govori.
Neki su čak išli toliko daleko da su morali u potpunosti isključiti muliprocessing, a poneki ga čak i u potpunosti onesposobiti u BIOS-u da bi se i C i N stabilizirali. Ovo sve vrijedi za x64 sisteme, naravno. x32 na jednog jezgri radi stabilno, kao i većina DAW-ova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Atmajian, oprosti, ali imam osjećaj da si nekako previše paranoičan što se tiće hardware-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |