|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
evo i ja 70%... ma oni nas zajebavaju
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
80%
![]() iskreno, klikao sam na ono sta mi je bilo uhu ugodnije zvuci dobro, a nije tako skupo... nema druge nego ga ubacit u 2008 wishlist ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mason
|
![]()
Iskreno, malo sam skeptichan.. kao i uvek, kad sam ja u pitanju
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
koliko kosta ova sprava?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Jel treba za taj test neko iskutvo sa analogijama? Jer glupo mi se testirati na nešto što iskustveno nisam doživio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Jbga..kazu i na Gearslutz-u isto..nisu samplovi i procesovani samplovi iste jacine, a to je vrlo vazno !
Drugo, vrlo mali broj ljudi je ikada bio u prilici da ima originale i da ih uporedjuje !! A trece, (skoro) svi su se slozili da je korisna sprava, a po meni to je dosta! E sad da li lici ili ne to je vec druga prica!! (kao i sa svim softwerom).. ali za te pare je vise nego ok.... neko je jos skrenuo paznju da ne radi sa Duendeom na istom firewire busu...ko ne zna! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]()
Evo sta sam uspio nac u Hrvatskoj:
Focusrite na svom siteu kao oficijelne dealere za HR navode AudioPro, a cijena je 5.211,00kn (cca 705EUR). Tamo jos kazu: Quote:
sta bi u idealnoj varijanti znacilo 4.430,00kn ili 105 eura manje i to mi se cini OK cijena, tim vise sta ga npr. Thomann nudi za 719EUR. Pridodamo li tome postarinu i carinu sve vam je jasno ![]() LiquidMix u HR nude i Audion, ali nema cijene. I Provox nudi Focusrite opremu, ali ga nemaju u ponudi. Oni doduse osvjezavaju svoje web stranice jednom godisnje ![]() Eto, ja toliko. Ako ko zna da se LiquidMix moze nabavit jos jeftinije u HR nek javi. Poz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |