Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-12-2007, 12:20 PM   #14
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: R&B Singer

pa , Heatman, onda ti kad te sledeći put pitaju odakle si - slaži i eto ti resenja kao što bi Forest Gamp zaključio : " To bi bila samo sitna laž koja ne može nikome da škodi "

a evo i tebi jedna anegdota koja se nije meni desila ali sam je čuo! Neću pominjati ime tog čoveka jer nisam 100% siguran ko je u pitanju ali "sumnjam" na par njih :=) . Naime, jedan naš vrlo priznat i poznat gitarista koje je tada ovdje već imao izgradjeno ime ode u Ameriku na neko vrijeme i posle nekog vremena ga priupitaju prijatelji zašto tamo nije uradio nešto sa svirkom i sa muzikom, a on im kaže " Ma, šta ću ja tamo da uradim kad tamo svaki ulaz ima jednog ovakvog" ! E, to se zove iskrenost i prema sebi i prema drugima

Zamisli ti sad da neki crnja dodje ovdje sa namjerom da s 'armonikom zapjeva staru dobru narodnu i da to radi na nivou ovih naših i nadjebe grandovce i ekipu...kolike bi mu šanse bile da opali jednu sevdalinku spram npr. Šabana ili čak nekog kafanskog drugo-ligaša? Eto tako ti je slična stvar kad bi neko odavde njima pokušao da prodaje njihovu stvar!

Znaš ono kad npr gledaš formulu 1 ? Kad bi gledao svakog od njih pojedinačno - svi oni to fenomenalno odvezu i kad ne bi bilo mjerenja vremena - mi pojma ne bi imali ko je tu bolji. Nekad sekunde odluče izmedju prvog i zadnjeg. Znači tu moraš da budeš najbolji među najboljima plus faktor sreće ili sudbine ili kako bi god ko to nazvao! Da bi uopšte bio zadnji u Formuli 1 - ti si do tad morao debelo da se dokažeš, a kamo li prvi ili po sredini. Ma čak i za formulu 2 ili 3 moraš da si dobro dokazan.

Tako da nije problem ni u tome odakle je ko niti u bilo čemu drugome. Čovjek nekad treba da bude prosto iskren prema sebi i da sebe upita " Imam li ja stvarno to što oni traže? Jesam li ja stvarno najbolji medju najboljima? "
balthazaar is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules