|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
citao sam na harmonycentral forumu o konekt-u 8 i 24 i bogami mi se cini da nije samo do kx drajvera, imaju dva treda sa preko 120 strana zajedno u kojima se javlja dosta ljudi sa problemima sa ovim interfejsima, izgleda da je problem u samim TC drajverima jer recimo posle verzije 1.10 na 1.20 nisu uopste updateovani nego su pisani ispocetka upravo zbog puno bugova a pritom probleme pravi GOMILA stvari, ne samo kx.. sad su valjda izasli 2.0 drajver pa ce mo da vidimo kako ce to da radi... smorio sam se oko svega toga jer sam bas nesto merkao taj konekt 8...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SB Audigy 4 & Microphone Recording | Marqes | Audio Software | 14 | 30-05-2008 12:10 PM |
Antares Mic Modeler | statusband | Audio Software | 14 | 07-07-2006 06:22 PM |
Kick Drum microphone | kVu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 13-03-2005 11:54 AM |