|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Život mi šara dane po kalendaru
gustom maglom boji slike prošlosti treba mi barem sat po satu da stignem sve da ispravim U spomenaru brdo pitanja, nedovrsenih stihova kome su smetala moja skitanja odgovor znam Žao mi teških reči Žao mi ćutanja znam kako boli kada boli to se ne zaboravlja Žao mi jecaja hladnih pogleda ja sam solo svirac ne znam timska pravila NEKA ME PREGAZE UPREGNUTE KOCIJE U PEGAZE I NEK' ME NE PAZE CUDNE SAM STAZE TIH DANA GAZIO NEKA ME PREGAZE NEKA ME NE PAZE NEKA ME NE ŽALE NISAM NI JA ŽALIO NJIH e'o jos jedna... Kao reka u ravnici naizgled trom i opušten mnogo života je u meni i po koji brod potopljen Uvek napred nazad nikad nose me hladni vetrovi od ružnih namera sakriven u od osmeha kabanici Ja sam samo običan klinac u bermudama neki tamo veseli Pera iz komšiluka JA SAM PETAR PAN VESEO, ZELEN, RAZDRAGAN NEKOME JUNAK A NEKOM BUDALA ZALUDNA GOSPODAR MESEČINOM OKUPANIH KROVOVA. Skriven u senci gledam lica koja prolaze te priče znam to se ne uči napamet ja sam premijer moje male Nedodjije. Uvek napred nazad nikad.... @ franko panko - a ja mislio da razumem cakavski dijalekt! Sad sam se skenjao ![]() ![]() Last edited by dawid; 14-11-2007 at 04:47 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najlepsi textovi EX YU scene... | idekius | Razno | 79 | 05-09-2009 09:24 AM |
Na?i uzori... | idekius | Razno | 28 | 05-03-2009 10:34 PM |
Va?i omiljeni VST efekti...? | DEMONIO | Audio Software | 6 | 01-04-2007 01:30 PM |
SAMLE TANK - Va?i savjeti | Shady | Audio Software | 17 | 30-08-2004 02:49 AM |